Ferieboliger i Sydfrankrig

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Sydfrankrig

Ferielejligheder og Ferieboliger i Sydfrankrig

Det dejlige Sydfrankrig er blandt de mest populære turist destinationer i Europa, der hver år byder velkommen til mere end 10 millioner besøgende. Regionen nyder godt at det varme solskin og middelhavsklimaet er bestemt en af de primære årsager til, området er så velbesøgt. Hvor det nordlige Frankrig har visse elementer til fælles med lande som England og Holland, har Sydfrankrig mere kulturelt til fælles med middelhavslande som Italien og Spanien. Overalt i det sydlige Frankrig og specielt langs den Franske Middelhavskyst kan man finde en bred vifte af ferieboliger, sommerhuse og ferielejligheder til enhver smag og budget. Læs videre om nogle af de mange ting du kan se og opleve i det dejlige Sydfrankrig og find din perfekte feriebolig til en ferie du sent ville glemme!

Et ophold i Sydfrankrig

Sydfrankrig er en særdeles velbesøgt ferie destination for turister fra hele verden, hvor man kan finde overnatning for enhver smag og budget. Wimdu kan i dag tilbyde dejlige ferielejligheder i områdets storbyer, charmerende og autentiske ferieboliger, sommerhuse og private villaer - alle sammen smukke og dejlige rammer til en ferie i Sydfrankrig i absolut særklasse!

Ting du nok ikke vidste om Sydfrankrig

Der er blevet produceret vin i Sydfrankrig siden Romerriget!Omkring 200.000 skuespillere, agenter, filmproducere og filmfans besøger Cannes Film Festival hvert år.Frihedsgudinden blev bygget i Frankrig og givet som en gave til USA i 1886.Kunstneren Henry Matisse skabte størstedelen af hans værker i Nice i Sydfrankrig.Frankrig producerer mere end 60 millioner hektoliter vin hvert år!

Ting at se og opleve i Sydfrankrig

Sydfrankrig er en meget alsidig landsdel, med et væld af forskellige ting at se og opleve. Den Franske Riviera er et velbesøgt område for de rige og berømte, med kendte byer og områder som Saint Tropez, Marseille, Nice og Cannes er alle dejlige steder at besøge på eventuelle dagrejser fra ens feriebolig i Sydfrankrig. Hvis man nyder naturen og livet udendørs, er der gode muligheder for vandreture og cykling i Cevennerne nord for Montpellier, samt kayakroning på Ardèche floden. Cykling er specielt populært omkring Mont Ventoux. De Franske Alper har deres begyndelse i Sydfrankrig og strækker sig herfra helt til Italien og Schweiz - også her er cykling og vandreture i den smukke natur meget udbredt.

Sydfrankrig er fuld af historie, hvor det er muligt at tage et skridt tilbage til middelalderen det enorme Palais des Papes i Avignon. Man kan også opleve de imponerende forhistoriske hulemalerier i Chauvetgrotten, der er blevet dateret helt tilbage til mere end 30.000 før Kristi fødsel. Romersk arkitektur er ydermere særdeles udbredt i landsdelen, blandt andet i form af den fantastiske akvædukt Pont du Gard og byen Nîmes, hvor man blandt andet kan opleve det romerske amfiteater, opført i samme byggestil som Colosseum.

Mad og drikke

Maden i Sydfrankrig spiller en utroligt stor rolle kulturelt. Vingårdene i Côtes du Rhône området er smukke og charmerende og er bestemt et besøg værd på ens ferie i landsdelen. Her kan man møde vinbønderne og smage nogle af deres produkter. Brød i Frankrig er selvfølgelig også altid lækkert og man kan finde bagerier overalt i regionen. Franske oste er ligeledes fantastisk godt, hvor selv den simpleste kombination af det friskbagte, autentiske brød i ledtog med de dejlige oste og et godt glas rødvin er guddommeligt! Besøg de mange lokale købmænd i området, køb deres autentiske produkter og nyd dem i de dejlige, trygge rammer af din feriebolig i Sydfrankrig!

Byer i Sydfrankrig

Der er et utal af dejlige byer i Sydfrankrig, der alle er værd at besøge på ens ferie. Nice er en af de smukkeste af dem alle, der ligger på kysten af de krystalklare vande af Middelhavet. Byen var endda en foretrukken sommerferie destination for den Britiske Dronning Victoria, hvor hendes residens stadig kan besøge ikke langt fra byens kystlinje. Marseille er ligeså en smuk by at besøge, der tilbyder både en pulsende kulturel scene, gode badestrande og et godt natteliv. Landet omkring Marseille er bestemt også værd at udforske, der er populært blandt dem er nyder de smukke omgivelser enten til fods eller på cykel.

Montpellier er mest af alt en studieby med charmerende gader og stræder, samt gode shopping muligheder. En af byens største trækplastre er Place de la Comédie, et enormt torv i midten af byen, der stammer fra det 18. århundrede. Toulouse er en populær ferie destination blandt Franskmænd fra den nordlige del af landet, der ønsker at komme til Sydfrankrig og opleve den autentiske stemning der er over Sydfrankrig. Hvor end man ønsker at finde sin feriebolig i Sydfrankrig, er der én ting der altid er sikkert og gældende for alle byer - man kan altid stole på vejret i Sydfrankrig! Alle byer har et bredt udvalg af ferielejligheder der frit kan lejes, til en eventuel storbyferie i Sydfrankrig.

Transport til og fra Sydfrankrig

Man kan finde adskillige større, internationale lufthavne i Sydfrankrig, heriblandt i byer som Marseille, Nice og Montpellier. I sommerhalvåret ligger alle tre lufthavne i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen hertil tager cirka to en halv time for alle tre. Sydfrankrig har et veludviklet vejnet, der gør en tur rundt i landsdelen med bil til en leg. Alle større byer er desuden vel forbundet med offentlig transport i form af toge og busser, der er pålideligt og bestemt til at betale. Størrelsen af landsdelen taget i betragtning, anbefaler vi leje af bil på ens ferie i Sydfrankrig. På denne vis kan man også selv køre op i bjergene og nyde udsigten over det skønne landskab, samt de små, charmerende landsbyer der ligeledes ligger her. Ydermere kan man lettere kommer til sin feriebolig. Hvis man har mod på det, kan man ligeså rejse fra Sydfrankrig og nordpå, eventuelt til Paris, der dog er en længere tur. Motorvejsnettet i landet er som det skal være, men kø kan forekomme og man skal ihvertfald regne med en tur på en otte ni timer i alt.


Der er næsten for meget at opleve i Sydfrankrig, til én enkel guide. Hvad end man ønsker en storbyferie i en af de smukke byer langs den Franske Riviera, eller en afslappende ferie med familie og venner i de hyggelige rammer af en feriebolig i den franske natur, er her noget for enhver smag i denne dejlige landsdel. Vælg din perfekte destination i dag og find jeres perfekte ferielejlighed, sommerhus eller anden feriebolig i Sydfrankrig til en dejlig ferie for hele familien!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Kirsten
Kirsten
10 Fantastisk
oktober 2017
Spacious and Modern Apartment

Vi har nydt vores ophold i Nice rigtig meget. Lejligheden var helt perfekt, meget indbydende og rummelig med nogle skønne terasser, så vi kunne nyde det skønne vejr udenfor. (PS det eneste vi savnede var et gelænder til den øverste teras...

Susan
Susan
8 God
juli 2017
Modern Apartment in Old Town

En fin lille lejlighed i den gamle by. Velfungerende og med god udsigt på 4. Sal. Tæt på vandet, markedet og byens mange butikker og restauranter.

Dorte
Dorte
10 Fantastisk
september 2016
Stylish and Modern in Old Nice

Vi havde nogle skønne dage i denne dejlige lejlighed midt i den gamle by. Lejligheden var ren og fin og super hyggelig med en dejlig altan. Værten Ennio er helt unic. Vi har brugt wimdu mange gange og altid haft super værter. Ennio er d...

Mads
Mads
8 God
august 2016
Apartment loft 1/6 pers, 3 bedrooms 53m2

Vi havde et godt ophold i lejligheden og værsparret var søde omend de virkede en smule nervøse for lejligheden ved overdragelsen af nøglerne. Eneste minusser var, at værtsparet ikke taler så godt engelsk, kontrakterne var på fransk og ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder