Ferieboliger i Taipei

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Taipei

Lejligheder og Ferielejligheder i Taipei

Taipei city er en gigantisk metropol på Taiwan. Det store byområde er klemt ind mellem to kæmpe bjergkæder; Yangming og Central bjergene. Taipei er Taiwans kulturelle, historiske og finansielle centrum og er også stedet hvor langt de fleste turister starter deres tur i Taiwan. Indtil slutningen af 1900 tallet var området ikke andet end en slumrende landsby. På kun 100 år har billedet ændret sig radikalt. I dag bor der mere end 2,5 millioner mennesker i Taipei. Dermed er der selvsagt et væld af hoteller at vælge mellem. Du kan dog også vælge en ferielejlighed på din storbyferie i Taipei. Byen Taipei er podelt i to dele; den østlige del holder fast i de ældre traditioner, mens den vestlige del er en mere moderne storby. Netop denne opdeling gør Taipei et oplagt mål for din storbyferie. Eftersom du i én og samme by har mulighed for at opleve det traditionelle østen og det fremadstormende Kina, med alt hvad det indebærer. Når du er i Taipei må du ikke misse historiske bygninger såsom; Chiang Kai-Shek Memorial Hall, Taipei 101 og Sun Yet-Sen Memorial Hall.

Bo med Wimdu i egen lejlighed i Taipei

Rejsende styrer i en højere og højere grad udenom de traditionelle hoteller eller hostels og vælger i stedet at indkvartere sig mere komfortabelt og autentisk i en lokal lejlighed. Med Wimdu kan du søge på lejligheder, i de storbyer du ønsker at besøge. Du kan se din udlejer og stille ham eller hende spørgsmål. Du kan læse andre gæsters anmeldelser af din vært og dermed finde den rigtige vært til netop dig. På vores hjemmeside har vi ferielejligheder der dækker et bredt behov. På vores hjemmeside kan du vælge mellem alt lige fra billige værelser i en delt lejlighed, til store penthouse lejligheder. En af fordelene som vores brugere understeger som grunden til at de vælger at leje en ferielejlighed gennem os, er kommunikation med værten. Din vært vil byde dig velkommen i din lejlighed og overrække dig nøglen. Her har du mulighed for at lokke et par uvurderlige tips til byen ud af ham. Disse tips finder du typisk ikke i rejsebøger som oftest er baseret på en journalists indtryk af byen baseret på et kort besøg.

Lækre ferielejligheder til din storbyferie i Taipei

På vores hjemmeside er det nemt at finde den autentiske overnatning du leder efter og det kan endda kombineres med morgenmad hvis du ønsker det. Ved at oprette en bruger kan du finde de udlejere der tilbyder morgenmad og tilpasse din søgning så kun de lejligheder der passer til dine behov bliver vist. Vi har lejligheder til ethvert budget. Opret en bruger og bliv forbløffet over vores store udvalg af lejligheder, ikke bare i Taipei, men i hele verden.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder