Ferieboliger i Tel Aviv

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Tel Aviv

Lejligheder og Ferielejligheder i Tel Aviv

Tel Aviv er en moderne og livlig by i Israel med over 400.000 indbyggere. Det er den anden største by i landet og er et vigtigt økonomisk centrum i regionen. Byen betragtes af mange som en lille del af den vestlige verden midt i mellemøsten, og byen er kendt for sin afslappet atmosfære. Selvom det kan føles som en stor by er Tel Aviv faktisk relativt lille, og er let at finde rundt i. Det er en charmerende by enhver kan blive forelsket i, og Tel Aviv drager også fordel af dets smukke kystlinje, der er meget populær blandt både turister og lokale. De lokale i byen er meget åbne og gæstfrie mennesker, og med en ferielejlighed fra Wimdu kan din næste storbyferie blive en oplevelse for livet!

Ting du nok ikke vidste om Tel Aviv

Tel Aviv er opdelt i to distrikter - Tel Aviv Jaffa og Tel Aviv YafoTel Aviv betyder 'Forårs Bakken'!I 2009 fejrede Tel Aviv sit jubilæums år - byen blev grundlagt i år 2909!Tel Aviv kendes også som den 'Hvide By' grundet dens mange bygninger konstrueret i den såkaldte 'Bauhaus' arkitektur.National Geographic rangerede Tel Aviv som verdens 9. bedste by ved standen!

Ting at se i Tel Aviv

Tel Aviv er en fantastisk interessant by at udforske. Der er meget at se og gøre i byen, alt fra interessante og eksotiske markeder til den velkendte Bauhaus arkitektur - Tel Aviv er endda blevet udpeget til en placering på UNESCO verdensarvliste grundet dens unikke arkitektur. Bauhaus arkitekturen blev udtænkt af jødiske og tyske arkitekter der forsøgte at fremhæve minimalisme i designet, og Tel Aviv var hvor deres idéer blev realiseret. Museum for Bauhaus i byen fortæller historien og beskriver den inspiration der lå bag disse unikke arkitektoniske principper.

Tel Avivs historie går hele 3.500 år tilbage, hvor der dengang var hele tre byer hvor det moderne Tel Aviv nu ligger - Jaffa, Quesil og Quidadi. Museum of the History of Tel Aviv Jaffa dykker ned i byens og områdets spændende historie, og ligger i det tidligere rådhus. Tel Aviv har to interessante markeder i byen omkring centrum, der begge er et besøg værd. Nachlat Binyamin specialiserer sig i små, håndlevede souvenirs og på Carmel Market kan man købe eksotiske krydderier, tahini og frisk frugt og grønt - begge skal i den grad opleves! Rothchild Boulvard i centrum af Tel Aviv er en af byens travleste gader og en populær turistattraktion og man finder man mange gode restauranter her. De mange strandområder og deres vande langs Tel Avivs kystlinje er alle kendte for at være rene og smukke, og er velbenyttet både af byens borgere og turister. Vi foreslår man besøger strandene i hverdagene, da pladsen i weekenderne kan blive trang.

Mad og drikke i Tel Aviv

Street Food er meget populært i Tel Aviv og den mest benyttet form for fast food i Israel. Det spises ofte mens man stadig står eller går og er altid lækkert at spise i løbet af dagen. Hummus (moste kikærter) og Tahini (en pasta lavet af sesamfrø) spiller begge en hovedrolle i det Israelske køkken. Her er nogle af vores yndlingsretter der kan fås i de Israelske gader:
    Falafel - Stegte boller af moste kikærter eller fava bønner, der er meget populær i Israel og en Uropa. Det serveres i pita brød med hummus, tahini, salat og dressing.
    Shawarma - Shawarma i Israel laves af kalkunkød der er skiveskåret, marineret og stegt på spyd. Det serveres i pita brød med hummus, og spises med pommes frittes og salat.
    Sabich - Et pita brød med stegt aubergine og kogt æg, hummus og tahini - meget lækkert!

This du ønsker at prøve nogle af Tel Avivs berømte restauranter, foreslår vi et besøg til vores lokale favorit - The Dining Hall. Dette spisested serverer en bred vifte af mellemøstlige specialiteter, restaurantens indre er moderne og der spilles Israelsk musik.

Teansport til og fra Tel Aviv

Tel Aviv Airport er Israels primære lufthavn og ligger sydøst for centrum af Tel Aviv. Den bedste måde at komme fra lufthavnen til centrum er via tog, og turen til Tel Aviv Savidor, hovedbanegården, tager cirka 30 minutter. Taxaer kører også fra lufthavnen, og det er kulturelt set almindeligt at dele en taxa tur med andre rejsende. Centrum af Tel Aviv er relativt lille og det er let at komme rundt i byen til fods. Der kører mange busser i byen der er fine alternativer til at gå, men vær opmærksom på de kan være kompliceret at finde rundt i ruterne. En fin måde at komme rundt på er ved at leje en cykel, der ligeså er populært blandt lokale. Cykelposterne, kendt som Telofan, ligger spredt rundt i byen og koster ikke meget at benytte. Hvis man ønsker at tage en dagsrejse uden for Tel Aviv foreslår vi et besøg til Det Døde Hav og Jerusalem. Begge ligger en relativt kort tur sydøst for byen, og er bestemt et besøg værd.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Tage
Tage
8 God
maj 2015
Den sødeste STUDIO I BYEN

Beliggenheden fremragende, lige uden for døren er der gang i den. Lejligheden bar tilfredsstillende, og svarer til beskrivelsen. Kvarteret er i den gamle bydel, charmerende men ikke særlig propert. Ved ankomsten manglede linned og hån...

Alice Paarup
Alice Paarup
8 God
maj 2015
Helen Lejlighed i Prime placering

Dejligt og central beliggenhed lige midt i Jaffa centrum. Lejligheden var ren og pæn. Der var frisk frugt og vand til velkomst. Der var ingen kogeplader eller komfur i køkkenet så man kunne ikke koge sig et æg. Morgenmaden levede slet ik...

Julie og Steffen
Julie og Steffen
10 Fantastisk
juli 2014
Garden '# 2 - Funky Room på et værft

Fantastisk sted og vært. Rent og pænt. Super hyggeligt og afslappet. Fik stor hjælp af tair da kuffert var forsinket i lufthavnen. Super centralt lige ved markedet Et sted jeg ville komme tilbage til :-)

Tage Hirsch
Tage Hirsch
8 God
august 2013
30 € op til 4 personer alle medtaget tæt ved havet!

Billeder er altid taknemlige, men stedet er absolut brugbar for et par. Rita er sød og ærlig samt og imødekommen. Dog burde hun gøre opmærksom på at varmt vand i køkkenet ikke eksisterede/virkede. Stedet og omgivelserne er meget rolige o...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder