Ferieboliger i Tenerife

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Tenerife

Ferielejligheder og Ferieboliger på Tenerife

Tenerife er del af De Kanariske Øer og er en af de mest populære ferie destinationer i det lille øhav. Øen tiltrækker tusinder af turister hvert år fra hele verden. Det er intet under hvorfor øen er så velbesøgt - Tenerife er kendt som en af de sidste 'paradis øer' med sine skove, frodige landskab, bjerge, vulkaner og selvfølgelig fantastiske strande. Det er meget at se og opleve på Tenerife, heriblandt historiske monumenter, vandsport, klatring, vandreture og meget mere. Madkulturen på Tenerife er fremragende og det frodige, vulkanske landskab giver øens frugt og grønt det perfekte miljø til at vokse og smage fantastisk!

Et ophold på Tenerife

Tenerifes økonomi er centraliseret omkring turisme, hvormed man finder en bred vifte af overnatningsmuligheder over alt på øen. Hvad end man ønsker at bo i en ferielejlighed i hovedstaden Santa Cruz de Tenerife eller et smukt sommerhus eller anden feriebolig langs de smukke sandstrande, så har Wimdu noget for enhver smag og budget. Med sin egen feriehus kan man ligeså selv lave mad og eksperimentere med de mange gode og friske råvarer, der er at få på de mange markeder her. Læs mere om nogle af de mange spændende attraktioner og seværdigheder du kan se og opleve på det idylliske Tenerife og find din perfekte feriebolig, til din næste ferie på Tenerife!

Ting du nok ikke vidste om Tenerife

De Kanariske øer har adskillige vulkaner - Teide på Tenerife er verdens tredje største!Forfatteren Agatha Christie var forelsket i de Kanariske øer og skrev to af sine bøger her.De Kanariske øer nyder godt af sol og varme praktisk talt året rundt!På øen La Gomera eksisterer der et sprog, der består af fløjten - utroligt få mennesker taler stadig dette sprog!

Ting at se og opleve på Tenerife

Det mest fantastiske vandland i hele Europa

På det sydlige Tenerife i feriebyen Playa de las Americas ligger Siam Park, der anses af mange som værende blandt de bedste vandparker i hele Europa. Denne spektakulære park er inspireret af den Thailandske kultur og dens mange bygninger, er alle inspireret af den thailandske byggestil som vi kender den. Her finder man enorme vandrutchebaner, pools både for store og små, bølgebassin, masser af plads til at sole sig, og mere mere. Dette er et fantastisk at besøge for hele familien. Playa de las Americas er en utroligt velbesøgt ferieby i sig selv, der tilmed også har dejlige sandstrande man kan besøge, samt et væld af ferieboliger der frit kan lejes til en ferie under sydens sol.

Naturlige swimmingpools

I den gamle by i Puerto de la Cruz kan man finde flere saltvand pools der er fantastiske at svømme i. Lago Martiánez byder på hele syv pools, tropisk udsmykning, jacuzzi og endda en natklub. Tenerife's gode klima året rundt betyder, der altid er rig mulighed for en svømmetur! Man finder masser af gode muligheder for overnatning i Puerto de la Cruz i form af ferielejligheder og sommerhuse, der er en af øens mest velbesøgte feriebyer.

Auditorio de Tenerife

En af øens moderne, kulturelle højdepunkter er det fascinerende Auditorio de Tenerife. Byggeriet er designet af den spanske arkitekt Santiago Calatrava og kan for mange minde om Operahuset i Sydney, med hensyn til atmosfære og stil. Auditoriet har siden sin åbning i 1997 budt internationale gæster velkommen, blandt andre Kronprins Felipe de Borbon af Spanien og Bill Clinton - bygningen repræsenterer ikke blot Tenerife men de kanariske øer generelt!

Fantastiske seværdigheder

Tenerife har en lang række interessante historie seværdigheder, der bestemt er et besøg værd. Basilikaen Vor Frue af Candelaria er en Romerskkatolsk basilika i byen Candelaria på den østlige side af øen. Basilikaen blev opført i det 14. århundrede og er dedikeret til Jomfruen af Caldelaria, der er de kanariske øers skytshelgen. Kirken er utroligt smuk og man kan se flere, imponerende vægmalerier indenfor. En anden religiøs bygning af særlig interesse er Iglesia de la Concepción, der er den eneste kirke på de kanariske øer konstrueret med hele fem kirkeskibe. Kirken er opført der hvor de spanske conquistador i sin tid havde anlagt et kapel hvor de gik i land.

Transport til og fra Tenerife

Tenerife har to internationale lufthavne, Los Rodeos Airport i nord ved hovedstaden Santa Cruz de Tenerife og Tenerife South-Reina Sofia Airport i syd. Kun lufthavnen i syd er i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og flyveturen tager cirka fem en halv time. Nord er dog tæt forbundet med en lang række andre Europæiske storbyer. Så snart man ankommer til en af de to lufthavne kører adskillige busser herfra til populære, omkringliggende feriebyer. Ønsker man at se nogle af de andre kanariske øer, eksempelvis Gran Canaria eller La Palma, kan man tage en færge fra Santa Cruz de Tenerife. Dette er en spændende måde at rejse på, hvor man ligeså får set øernes smukke landskab fra havet. Hvis man ønsker at rejse rundt på selve Tenerife uden for sin feriebolig, anbefaler vi leje af en bil. Det giver friheden til selve at bevæge sig rundt på åen i eget tempo og er specielt nyttigt, hvor man ville besøge nogle af de mindre, charmerende landsbyer væk fra turistbyerne. Tenerife er en fantastisk destination for hele familien, med et væld af aktiviteter og seværdigheder. Dette parret med de fantastiske sandstrande og feriebyers mange tilbud og ferieboliger kommer man bestemt ikke til at kede sig på en ferie på Tenerife!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Heidi
Heidi
10 Fantastisk
februar 2018
TERRACE 30M NEW AP 4/5 +BABY Bus free B

Det har været en utrolig god ferie, og en fantastisk lejlighed. Det var en superlækker terrasse med masser af sol. Der er en super god service, og Belén var god til at svare på de spørgsmål vi havde før vores ankomst. Det er et lækkert o...

Søren
Søren
8 God
januar 2017
Nice House Beach and WiFi

Vi havde 2 gode uger, huset ligger fint i et dejligt område Margarita kom med ekstra håndklæder, og en håndmixer til julemaden. Rigtigt fint hus eneste minus er sengene.

Ulrik
Ulrik
10 Fantastisk
november 2016
Nice flat with ocean view

Alt som forventet. Dejlig lejlighed, roligt område og fin service fra udlejer og den lokale kontaktperson. Gode indkøbsmuligheder i det lokale supermarked. Desværre var der ikke vand i poolen på grund af planlagt vedligeholdelse. Det bur...

Anne Gitte
Anne Gitte
10 Fantastisk
juni 2015
Fantastisk lejlighed med fantastisk udsigt

Super dejlig lejlighed med en fantastisk udsigt og skøn terrasse, sol fra sidst på formiddagen og til den går ned. Udlejer har virkelig gjort alt for at man skal føle sig hjemme, der mangler ingenting i lejligheden. Super god seng, m...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder