Ferieboliger i Thailand

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Thailand

Ferielejligheder og Ferieboliger i Thailand

Det eksotiske og spændende Thailand ligger i det sydøstlige Asien, der grænser lande som Laos, Malaysia og Myanmar. Landets verdensberømte hovedstad, Bangkok er med sine over 10 millioner en af be mest populære og velbesøgte destinationer i hele Asien og tilbyder en bred vifte af ferieboliger og sommerhuse til enhver smag og budget. Byens anses som en af verdens varmeste, med en middeltemperatur året rundt der kun til tider falder under de tyve grader celsius! Er det ikke storbyen der trækker, kan man besøge øen Ko Samui, der ligger i den sydlige del af landet og er et sand paradis med sol, drinks, fantastiske strande og plads til ren afslappelse. Udover det absolut imponerende klima, tilbyder Thailand ligeledes et væld af kulturelle oplevelser, der nok skal gøre en ferie landet til noget helt specielt. Læs mere om nogle af de de mange ting der er at se og opleve i dette dejlige land og find så din perfekte feriebolig eller ferielejlighed i dag til din næste ferie i Thailand!

Et ophold i Thailand

Når man eksempelvis udforsker en by på størrelse med Bangkok, er det tit bedst at få hjælp fra de lokale, der kan fortælle en meget mere om de mange ting der er at se og opleve i byen og landet. Med en ferielejlighed i byen med vært kan man komme tæt på de lokale borgere og få gode muligheder for at lære en masse og kulturen i byen. Man kan selvfølgelig også leje sin egen, private lejlighed i Bangkok, der giver hyggelige og trygge rammer for hele familien.

Til den der ønsker at bo udenfor byen i Thailand, kan mam finde et væld af ferieboliger og sommerhuse over hele landet. På de mindre øer som Phuket og Ko Samui kan man ligeledes finde flotte private villaer, der kan lejes til en dejlig ferie i landet. Mange af Thailands flotteste villaer og sommerhuse har egen swimming pool, der nok skal blive populært specielt blandt de mindre medlemmer af familien.

Ting du nok ikke vidste om Thailand

Thailand er et meget religiøst land - bemærk man helst ikke rører ved statuen af Buddha her.Befolkningen i Thailand omtaler hinanden sjældent ved fornavn, uden først at bruge ordet Khun.James bond filmen "The Man with the Golden Gun" blev optaget i Thailand.Når man shopper i Thailand, er det forventet at man prutter om prisen - det er del af kulturen.Thailand er et meget tolerant land. Transvestitter har deres egne toiletter og Bangkok anses som verdens hovedstad for kønsskifteoperationer.
Bangkok

Bangkok kan let anses som værende blandt de mest travle byer i verden. Byen der ligger på Chap Phraya floden, er Thailands hovedstad og blandt de hurtigst voksende byer i hele Sydøstasien. Blev blev officielt udnævnt som landets hovedstad i år 1782, hvorefter byens økonomiske fremgang og dens status som knudepunkt for handel i regionen, har skabt storbyen vi kender i dag, der bestemt bør opleves af enhver på en ferie. Byen er inddelt i intet mindre end 50 forskellige distrikter, men besøgende ville nok bruge meget af deres tid i det pulsende Phra Nakhon distrikt. Tag eksempelvis en vandtaxa herfra og nyd den smukke udsigt over byen fra floden, eller blot en gåtur hvor man kan opleve den interessante balance mellem naturen og den menneskeskabte skønhed. Arkitekturen i Bangkok er ret så fascinerende, hvor man ydermere kan finde en lang række kulturelle og religiøse byggerier over alt i byen. Bevæger man sig udenfor selve Bangkok, finder man et naturlandskab med betagende vandfald og smukke skovarealer, der bestemt er et besøg værd. På en ferie i Bangkok med egen ferielejlighed kommer man bestemt ikke til at kede sig!


Ko Samui

Thailands smukke ferieø Ko Samui, ligger cirka 80 kilometer uden for fastlandet i den thailandske golf. Ko Samui er en sand paradis ø for turister, der kommer for her at opleve den eksotiske kultur og atmosfære, sol og ren afslappelse på de skønne strande i egen feriebolig. Mere end en halv million besøger hvert år øen, der gør den til den mest populære turist destination i hele Thailand. De smukke strande med sine palmetræer, der ligger på kanten af de krystalklare vande er umiddelbart øens største trækplaster, men man finder dog et god håndfuld af andre bemærkelsesværdige attraktioner at se og opleve her. Se eksempelvis den store statue af Buddha, eller de to ret så usædvanlige stenformationer Hin Ta og Hin Yai. Ydermere kan man finde en lang række mindre buddhist templer overalt på øen, samt det betagende Namuang vandfald. Sidst men ikke mindst er det så kaldte fuldmåne fester på øen populære blandt turister, specielt blandt de lidt yngre medlemmer af familien, man bestemt heller ikke bør gå glip af.


Hua Hin

Hua Hin er en typisk thailandsk ferieby med et stort udvalg af ferielejligheder og sommerhuse, der ligeledes ligger i den smukke thailandske golf cirka 200 kilometer syd for hovedstaden, Bangkok. Byen har cirka 80.000 indbyggere og så første gang dagens lys efter en tørkeperiode i det nordlige Thailand i det 19. århundrede, hvor bønder begyndte at bevæge sig mod syd. Byen blev for alvor populær efter den thailandske Kong Prajadhipok opførte sit sommer palads, Klai Kangwon i byen i det tidlige 20. århundrede. Paladset har fungeret som royal residens lige siden og tiltrækker besøgende til Hua Hin året rundt. Takket være byens hele fire kilometer lange fantastiske strand, har byen blevet umådeligt populær blandt turister, hvormed kan man finde et bredt udvalg af ferieboliger og sommerhuse langs kysten.


Phuket

Phuket er Thailands største ø, der ligger ligger i Andamanhavet i den Bengalske bugt. Øen omtales tit som "Adamans perle" med sin fantastiske skønhed, der gør den til den mest populære region i landet udenfor Bangkok. Hele vejen rundt på øen, kan man besøge fabelagtige strande og feriebyer, heriblandt Patong, der er den mest kendte på Phuket. Phuket har sin egen lufthavn, Phuket International Airport, der ligger cirka 32 kilometer fra øens hovedstad, Phuket By. Øen ligger kun sjældent i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan let tilgås fra en lang række andre Europæiske og Asiatiske storbyer. Over ni millioner passagerer bevæger sig gennem lufthavnens terminaler hvert år! Phuket er den perfekte destination for dem, der elsker den naturlige skønhed, hvor man finder alt fra smukke vandfald, koralrev og flotte kalksten klipper.


Thailand er en fantastisk destination til en ferie for hele familien. Man finder noget for enhver smag i landet, fra storbyferie i Bangkok til den smukke natur eller en afslappende ferie lange de smukke strande i landet. Vælg dit perfekte rejsemål i landet i dag og find så den ideelle feriebolig til en dejlig ferie i Thailand!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Karen Else
Karen Else
8 God
april 2017
Deluxe værelse i Serviced Apartment: Galare Thong Tower Lejlighed

Lejligheden lidt slidt, men ellers en super oplevelse. En brødrister der var i stykker blev omgående skiftet, ligesom batteri til fjernbetjening, mails blev omgående besvaret. Kommer gerne igen.

Marianne
Marianne
10 Fantastisk
december 2016
Very Nice Apartment In Patong

Dejlig lejlighed til pengene Fin balkon Stille og roligt Strand ca. 300 m

Peter
Peter
10 Fantastisk
juli 2016
Nice villa with pool and garden

Vi boede i dette sommerhus i en uge i juni. Huset er rigtig lækkert, pænt rent og med en langt bedre udsigt end man umiddelbart kan se på billederne. Rigtig fin stor pool og dejligt skærmet med planter.. Udlejeren Rainier, er utrolig ...

Kirsti Emilie
Kirsti Emilie
10 Fantastisk
april 2015
Beautiful Townhouse with Balcony

Vi er lige kommet hjem fra alletiders ferie fra AP Grand Resindence Townhouse - et utroligt dejligt sted - med masser af plads og dejlig svømmepool - udsigt fra huset og god beliggenhed - vi kommer tilbage om nogle år - kan kun anbefales.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder