Ferieboliger i Thisted

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Thisted

Sommerhuse og Feriehuse i Thisted

I Nordjylland ikke langt fra Vesterhavet ligger købstad og kystbyen Thisted. Byen er den største by i den nordvestlige del af regionen, Thy, og har omkring 13.000 indbyggere. Thisted tilbyder alt fra kulturelle oplevelser til umådeligt skøn natur, og området omkring byen er i særdeleshed kendt for sine klitplantager samt ferieaktiviteter i de mange sommerhus områder omkring Thisted by. I de omkringliggende byer af Thisted, kan man finde et væld af oplevelser for hele familien, der alle er finde destinationer til dagture rundt i området. Hvad end man er til aktivferie med mountainbiking, lange gåture i det fri og gokarts eller ren afslapning i et af de mange feriehuse der udbydes af Wimdu finder man noget her for enhver smag - velkommen til Thy!


Ting at se op opleve omkring Thisted

Sydvest for selve Thisted og kun kort syd for feriebolig området Vorupør ligger Nationalpark Thy. Parken blev i 2008 udråbt til Danmarks første nationalpark og udgør et område på hele 24.000 hektar med uberørt natur. Stedet er ideelt til lange vandre- eller cykelture i de flotte omgivelser og de to søer i parken Vandet Sø og Nors Sø indeholder noget af de klareste vand i Danmark og er perfekte til en dukkert hvis Vesterhavet synes for kraftigt. Man finder ligeså flere naturlegepladser, der lader de små røre og boltre sig blandt naturens skønhed - Nationalpark Thy er et sanseligt og skønt område enhver bør besøge!

Byer omkring Thisted

Der er rig mulighed for en dagtur på ens ferie i Thisted, til andre områder i det smukke Nordjylland. Den danske storby Aalborg ligger cirka halvanden times kørsel mod øst, der tilbyder oplevelser for hele familien. Man kan eksempelvis besøge Aalborg Zoo, der er en af Nordjyllands største attraktioner. Man kan også blot tage en tur ned gennem de smukke og charmerende gader i byen, der tilbyder masser af gode shopping muligheder. Gå en flot aftentur langs Limfjorden, der løber genne Aalborg, og husk at bemærke det smukke Utzon Center der ligger med udsigt over vandet. Er man her i løbet af dagen, kan vi anbefale man ser hvad der foregår inde i selve centret, der byder på skiftende kunstsudstillinger af forskellige slags. Man kan også køre cirka en halv time sydøst for Thisted og besøge havnebyen Nykøbing på Mors. Her kan man besøge Jesperhus Feriepark, der tilbyder sjov og leg for hele familien. Parken har en af Skandinaviens største blomsterparker, samt zoologisk have, legeland, biograf og ganske enkelt masser af oplevelser at byde sin besøgende. Her er garanteret underholdning for hele familien og vi kan kun anbefale et besøg hertil!


Klitmøller & Vorupør

De mange ferieboliger omkring Thisted ligger i de to udstykninger Klitmøller og Vorupør, der begge ligger vest for byen ud til Vesterhavet. Klitmøller ligger cirka 17 kilometer nordvest for Thisted og er omgivet af den smukke natur i området. Byen er en mindre fiskeriby og er en velbesøgt turistdestination året som følge af dens omgivelser. Området har derfor mange flotte feriehuse, gode indkøbsmuligheder og restauranter - besøg for et eksempel Klitmøller Røgeri der er beliggende ved standen og serverer friskfanget og friskrøget fisk. Den charmerende Café Conrad i Klitmøller er ligeså et besøg værd, der er en italiensk inspireret restaurant med kokke erfaring direkte fra Italien. Både hav og fantastiske naturoplevelser er blot et stenkast fra området. Disse dejlige strande kan selvfølgelig også præsentere det blå flag, som et tegn på den høje kvalitet man finder her.

Vorupør ligger syd for Klitmøller og er ligeså beliggende i naturlige omgivelser med Nationalpark Thy mod syd. Byen er ligeså meget velbesøgt hele året rundt på samme basis som Klitmøller. Badeforholdene ved byen er specielt populære, og Vorupør er ligeså som et af de bedste windsurfing steder i hele Europa! Strandene her har ligesom ved Klitmøller fået tildelt det blå flag som tegn på den høje standard. På samme vis som Klitmøller, byder Vorupør på alt hvad der skal til, for at gøre en tur i sommerhus til en god oplevelse. Man finder indkøbsmuligheder til madlavningen i ens feriehus, samt en række hyggelige caféer og restauranter. Besøg eksempelvis Restaurant Amalie, hvor man kan nyde fantastiske grillretter til gode priser, eller Klochs Spisested, der er bedst kendt for sine gode burgere. I løbet af sommerhalvåret sker her aktiviteter for store og små, med sport, koncerter, og sjov og leg for de mindre. Ønsker man at opleve noget nyt på sin ferie, kan man ligge et besøg forbi Nordsø Akvariet, hvor man kan komme tæt på nogle af de mange fisk der lever i Nordsøen, samt lære mere om verdenen under havet. Man kan også besøge Vorupør Museum, hvor man kan høre meget mere om byens og egnens historie til havs. Selve museet ligger i det gamle bådeværft hvor fiskekutterne i sin tid blev bygget og maskinerne fungerer stadig den dag i dag, hvor man kan se dem køre og arbejde som i gamle dage. Man kommer bestemt ikke til at kede sig med et sommerhuse på en ferie i Vorupør - kort sagt har Vorupør noget for alle og enhver!


Transport til og fra Thisted

Grundet Thisteds industrielle forhold er byen fint forbundet via hovedveje både mod syd og øst. Både Klitmøller og Vorupør ligger relativt tæt ved Thisted, henholdsvis cirka 17 og 26 kilometer mod vest. Øst for Thisted ligger Fjerritlev, der ligeså er en populær feriedestination med sommerhuse.


Nordjylland er et dejligt sted og Thisted er bestemt ingen undtagelse. De mange sommerhuse i og omkring byen er alle velbesøgt i løbet af sommerhalvåret af danske som internationale turister af gode grunde, der alle tiltrækkes af de smukke landlige omgivelser og de mange kulturelle oplevelser der er at få her. De fantastiske badestrande langs de fine sandstrande er heller ikke til at tage fejl af. Man kan få det som man ville have det her - find det perfekte sommerhus til dig og hele familien eller vennerne og få en dejlig ferie i Nordjylland for alle og enhver!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder