Ferieboliger i Tianjin Shi

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Lejligheder og Ferielejligheder i Tianjin Shi

Tianjin er en af Kinas største byer, helt præcis den 6. største. Går du med tankerne om at prøve en storbyferie i Tianjin, vil det være en godt ide at planlægge din ferie i god tid. Både fordi der er meget at se, men også fordi at byen oplever ret ekstreme vejr i både sommer og vinter perioderne. Derfor er forår og efterår den bedste perode at leje din ferielejlighed i Tianjin. Om foråret skal du dog være opmærksom på at der kan forekomme støvstorme. Når du er i Tianjin kan det anbefales at tage en tur op i byens version af London Eye, Tianjin Eye. Tårnet er 120 meter højt og består af 64 bokse. En omgang i hjulet tager 40 minutter og fra toppen har du en 360 graders udsigt som strækker sig 40 km på en klar dag. Byens andet varetegn erTiajin Tower. Ligesom Tiajin Eye arbejder vi igen med store højder. Dette tårn rager med sine 336,9 meter godt op i landskabet og fra udsigtsplatformen i 305 meters højde, kan man nyde den fantastiske udsigt. Er man i byen skal man helt sikkert også lægge vejen forbi det imponerende Dabei Kloster som på ingen måde minder om et typisk dansk kloster. Klostret blev bygget i 1669 og med sine karakteristiske kinesiske træk dækker klostret 10.600 m2.

再见 kedelige hotelværelser

Det kinesiske alfabet og sprog er en sjov størrelse. 再见 betyder farvel. Kedelige hotelværelser, kender vi vidst alle lidt for godt. Med en ferielejlighed fra Wimdu er det slut med de kedelige hotelværelser. I stedet er det velkommen til den virkelige verden. Du kommer til at bo i en lejlighed som de lokale, måske endda med de lokale. På den måde kommer du tættere på kineserne, end du ville have gjort på en traditionel storbyferie. Lejer du din ferielejlighed hos Wimdu, nyder du ikke kun glæden af at danne dig et indtryk af kinesernes hverdag, du sparer penge mens du gør det. Hvem vil ikke gerne spare lidt penge? Dem kan du jo f.eks. bruge til at leje din lejlighed til din næste storbyferie. Vi har lejligheder over det meste af verden, så det er bare at booke gennem vores hjemmeside pakke dine sandaler og solbrillerne.

En storbyferie med egen lejlighed er en tur bag facaden

Har du nogensinde haft en storbyferie hvor du ligesom følte at du ikke fik set den "ægte" side af byen? Mange turister oplever at se de traditionelle turistattraktioner, men misser de mest spændende og populære blandt de lokale. Med Wimdu er det slut med storbyferier i rejsekatalogernes tegn. Nu har du muligheden for at møde de lokale, og nyde godt af deres erfaringer, som alt andet lige er større end en hvilken som helst rejseguide.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder