Ferieboliger i Toronto

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Toronto

Lejligheder og Ferielejligheder i Toronto

Den canadiske storby Toronto er landets største by med et pulsende liv og masser seværdigheder. Om sommeren lever byen op med festivaller og andre events hver weekend, mens vintermånederne byder på masser af muligheder for hyggelig indendørs shopping og restaurantbesøg. Byen er blevet et kulturelt centrum takket være den lokale filmindustri, der benytter byens smukke omgivelser til store filmoptagelser. De 2.6 millioner 'Torontonians' er mest af alt kendt for deres afslappede og venlige sind, og med en ferielejlighed fra Wimdu kan du opleve hvordan det er at leve som en ægte indbygger i denne imponerende storby!

Ting at se og gøre i Toronto

I løbet af foråret og sommermånederne kan man tage en færge fra havneområdet til Toronto's centrale øer lige ud for byen, hvor man kan undslippe storbyens larm og nyde de skønne omgivelser og udsigten over Lake Ontario. Mens man er på øen kan man spise sin frokost i den naturskønne natur, tage nogle fantastiske billeder er byens skyline og besøge forlystelsesparken Centreville Theme Park. Tilbage i byen kan man tage elevatoren op i det ikoniske CN Tower der er kendetegnet med sin flotte udsigt over byen, og hvis man er mod kan man prøve det kuldegysende Edge Walk, hvor man får lov at stå i fri luft helt ude på kanten af tårnets top! Restauranten i tårnets roterer langsomt og giver ligeså en imponerende udsigt over byens - restauranten selv serverer lækre retter for enhver smag, men ligger naturligvis i den dyrere ende. Hvis man ønsker at feste tilbyder Torontos natteliv adskillige barer og klubber i det velbesøgte Entertainmnt District. Toronto er fint indrettet til cykler, og det er muligt at leje en såkaldt Bixi Bike fra en af de mange cykelstativer og tage en afslappende tur rundt i byen. Kør nordpå genne High Park og se de mange dyr i den lille gratis zoologiske have.

Forkæl dig selv med lidt kulturelle inputs ved at besøge Royal Ontario Museum, Bata Shoe Museum eller Art Gallery of Ontario. Besøg enten Canadian Opera Company eller National Ballet of Canada der begge præsenter imponerende forestillinger i Four Season's Centre for the Performing Arts teatret. Hvis man er yderligere interesseret i musicals og teater bør man se hvad der præsenteres på Prince of Wales Theatre, Ed Mirvish Theatre eller på Royal Alexandra Theatre, der alle fremviser imponerende forestillinger. Man kan tilmed nyde de smukke, klassiske toner af Toronto's symfoniorkester i Roy Thompson Hall. Hvis man er til sport kan man opleve et ægte, canadisk spil ishockey i Air Canada Centre eller besøge Hockey Hall of Fame uden for seasonen. Ripley's Aquarium of Canada er et familievenligt akvarium for foden af CN Tower, hvor man kan se og lære mere om havets mange dyrearter. Toronto Zoo er ligeså en sjov seværdighed for hele familien, der ligger nordøst for centrum. For en mere afslappende oplevelse kan man besøge det smukke Casa Loma og dets ligeså smukke haver, der daterer tilbage til det tidlige 19. århundrede.

Toronto er som mange andre storbyer inddelt i distrikter, der hver i sær har sin egen unikke atmosfære. Hvis man er til luksus shoping og finere madlavning er en tur gennem Yorkville et must. Hvis man er på jagt efter antikviteter kan man besøge West Queen West, der er hjem til små udsøgte handværksbutikker og gallerier. Man kan finde en bred vifte af interessante butikker og caféer i Distillery District nær havneområdet, der næsten kun har gågade og stadig vedligeholder det velkendte udseende fra tiden hvor hestevognens hjul bumpede over de grove brosten. Gå en tur gennem Chinatown og det tilgrænsende Kensington Market hvor man finder billige souvenirs, frugt og kød, bubble tea, dumplings og andre eksotiske madvarer. Toronto er ydermere hjemsted til Canadas største universitet, University of Toronto. På universitetet finder man noget af byens fineste og ældste arkitektur, der bestemt også er værd at besøge.

Mad og shopping i Toronto

Byens multikulturelle natur giver en overflod af muligheder for at få stillet sulten. Hvis man ønsker den ultimative burger oplevelse kan man besøge The Burger's Priest og bestille fra deres 'hemmelige menu' man kun kan finde på deres hjemmeside. Man kan nyde en skål nudler uden at ødelægge budgettet på Santouka eller Kinton Ramen, der begge tilbyder en autentisk oplevelse og har som oftenst kø udenfor døren ved spisetid. Prøv en lokalt brygget øl (prøv blandt andet Steamwhistle) på terrassen på den populære bar og spisested Against the Grain ved havnefronten. Prøv også en ægte canadisk ret, poutine, lavet med sauce og ost på friske pommes frites på Smoke's Poutinery. Nyd din eftermiddags te på det prægtige Royal York Fairmont Hotel, hvor den komfortable atmosfære giver fin anledning til en dejlig varm kop te og en sandwich eller dessert. Hvis man ville skeje lidt ud kan man besøge Canoe, der serverer finere retter med en udsigt fra 54. etage. Skal man prøve en særdeles unik cocktail bør man besøge Bar Chef og bestille fra deres 'molekylær gastronomi' menu - drinks og retter designet til at gøre indtryk på alle sanser.

Torontos velkendte Eaton's Center er byens største shopping center og ligger i centrum, huser de største detailbutikker samt Urban Eatery, der er en moderne, økologisk og unik samling af spisesteder. Tag nordpå fra byen og besøg Pacific Mall, der er Canadas største asiatiske shopping center, hvor man finder mange usædvanlige produkter, tøj, mad, legetøj samt ægte asiatisk kultur og madlavning. Tag en gåtur langs Queen Street West og find de mange små, lokalt ejet butikker, specialbutikker og souvenirbutikker. Prøv også en tur langs Bloor Street hvor man finder mange finere butikker samt Holt Renfrew, en luksusbutik der fører en lang række velkendte mærker.

Transport til og fra Toronto

Toronto Pearson Airport ligger cirka 24 kilometer nordvest for centrum, og det kan være dyrt at komme herfra til byen med taxa. Toronto Transit Commission (TCC) er den lokale offentlige transport, der indebærer metro, sporvogne og busser. Envejsbilletter og heldagsbilletter kan købes på alle metrostationer. Toronto Airport Express er et andet alternativ til taxaer, der tager dig direkte fra lufthavnen til flere mindre stop i og omkring centrum og de mange ferielejligheder til en mere overkommelig pris. Det er ligeså muligt at leje egen bil i lufthavnen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder