Ferieboliger i Torrevieja

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Torrevieja

Ferielejligheder og Ferieboliger i Torrevieja

Lokale lejligheder i Torrevieja Udforsk den smukke sydspanske havneby Torrevieja og få en forsmag på spansk natur og kultur når det er bedst. Wimdu tilbyder ferielejligheder i høj kvalitet og til en overkommelig pris og giver samtidigt dig og din familie en autentisk og afslappende oplevelse i hjemmelige rammer. Torrevieja er kendt for sin smukke beliggenhed mellem Middelhavet og saltvandssøer, hvilket gør feriebyen exceptionel for både badegæster og naturelskere.

Så tøv ikke med at leje et feriehus ved Costa Blanca og få masser af sol og strand. Wimdu kan tilbyde dig og din familie en feriebolig i Torrevieja, som vil give jer en autentisk og lokal oplevelse i hjemlige rammer.

Aktiv ferie og badeferie i en og samme pakke

Torrevieja har en masse at byde på, for gæster i alle aldre. Byens smukke natur lægger op til en cykeltur langs middelhavskysten eller i naturparken og langs Europas to største saltvandssøer, Laguna Salada de la Mata og Laguna Salada de Torrevieja. Mulighederner er mange i dette naturskønne område. Torrevieja er endnu en uspoleret oase i det ellers meget turistede Costa Blanca. Her er det stadig muligt at opleve det rigtige spanien, hvilket gør byen perfekt for kulturelskere og besøgende der ønsker andet end høje skyskrabere og store hoteller. Torrevieja har nogle smukke sandstrande, der gør byen ideel for unge, som gamle badegæster. De to største strande er Playa del Cura og Playa de los Locos. Yderligere er der mulighed for en tur på havet, med udsigt over den smukke marina og med byen I baggrunden.

Ting du ikke vidste om Torrevieja

 1. Laguna Salada de Torrevieja er den anden største naturlige saltvandssø i verden
 2. Torrevieja har nogle af Spaniens reneste badestrande
 3. Byen er kendt for sin saltudvinding og saltminer, hvilket stadig er en stor indtægtskilde

Ting du bare skal se i Torrevieja

Eftersom en af byens hovedindtægter udspringer af saltudvinding, vil det være ideelt at besøge saltmuseet (Museeum of the Sea and Salt). Museet udstiller objekter der beskriver byens historiske rødder såsom en udstilling der omhandler håndværket bag saltudvinding, en samling af fotografier der illustrerer byens historie, arkæologisk materiale og meget meget mere. Den største attraktion er dog uden tvivl ubåden Delfin S-61, som står i afdelingen for fiskeri og er mulig at undersøge indefra. Denne del af udstillingen er den eneste af sin art I hele Spanien.

Iglesia Arcipital de la Inmaculada Concepción er en anden af de attraktioner der er værd at gå efter i Torrevieja. Denne kirke blev bygget i 1789 og genopbygget i 1844 ved brug af stenene fra det originale gamle tårn (Torre Vieja), som byen er opkaldt efter og som oprindeligt blev opført i det 14.århundrede. Du finder kirken i byens centrum.

Den lille by Guadalest, på dansk kaldet ørnereden, er endnu en af områdets store attraktioner. Guadalest er oprindeligt en maurisk højborg fra det 8. århundrede og er et monument af historisk og kunstnerisk værdi. Idag er byen en af Spaniens mest populære turistattraktioner og er et af de mest spektakulære steder i dette område. En stejl vej op gennem en tunnel, fører dig til ruinerne af den gamle borg. Byen er fyldt med atalierer, cafeer, museer og butikker. Et bestemt punkt i landsbyen giver dig udsigt over områdets smukke bjerge og dale.

Hvad skal du spise?

Torrevieja er og bliver en havneby og derfor kan det anbefales at bestille fiskeretter med friskfanget fisk, En af de bedste restauranter er Rincon de Capis, som kan tilbyde traditionel og lokal mad. Restauranten ser måske ikke ud af meget, men tag ikke fejl.

Las Villas Restaurant er en anden restaurant, der tilbyder deres gæster en autentisk madoplevelse. Restauranten sætter en ære i at bruge lokale råvare, alt fra kød og fisk til grøntsager og frugt. Las Villas er uden tvivl et besøg værd.

Torrevieja har meget andet at byde på. Det handler bare om at udforske byens mange muligheder inden man kan trække sig tilbage i en af Wimdus hyggelige ferielejligheder.

Hvordan kommer du rundt?

Torrevieja ligger omkring 30 km syd for Alicante og Alicante Airport. Der går dagligt 8 lufthavnsbusser fra lufthavnen til Torrevieja og ligeledes 8 busser fra Torrevieja til lufthavnen og busturen tager cirka en time.

På grund af den smukke natur der omringer Torrevieja, kan det anbefales at leje en bil, så man nemmere kan komme rundt. En cykel er et andet alternativ og en anden måde hvorpå man kan opleve byen eller kultur og middelhavsstemningen.

Udover Torrevieja kan Wimdu også tilbyde dig og din familie en lækker og autentisk ferielejlighed i for eksempel Barcelona eller en lejlighed i Malaga, der vil få dig til at føle dig hjemme.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Claus
Claus
8 God
juli 2015
espectacular synspunkter foran havet

Rigtig dejlig lejlighed lige til vandet. Fantastisk altan med skyderuder - så der kan komme god ventilation. Lejligheden ligger centralt i Campoamor - som er en meget fredelig badeby. Vores vært Marilo tog godt imod os - og sørgede for, ...

Heidi
Heidi
10 Fantastisk
september 2014
Lejlighed til leje i Torrevieja

Har lige tilbage 9 dage i denne fantastiske lejlighed. Korrespondancen med Mario var hurtig og effektiv og vores kontaktperson på stedet var meget behagelig og professionel. Vi ankom midt om natten men det var 'No problemo'. Vi kom o...

Dorthe
Dorthe
8 God
januar 2014
Cute lejlighed med havudsigt

Rigtig dejlig lejlighed med central beliggenhed. Der mangler dog aircondition og palmerne udenfor altanen burde klippes, da de tager noget af udsigten. Sød og rar vært Pilar og lejligheden kan sagtens anbefales til andre. En god oplevels...

Torben
Torben
8 God
juli 2013
Komfortabel lejlighed med pool jacuzzi og

Lejligheden ligger i et roligt kvarter i en hyggelig by. Vi har været meget tilfredse med lejligheden og den service vi fik:)

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder