Ferieboliger i Toscana

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Toscana

Ferielejligheder og Ferieboliger i Toscana

Italien er unægteligt et land af overdådig skønhed - det er ingen diskussion. Af de mange regioner der opgør dette dejlige land finder man blandt andet Toscana. Regionen ligger i den nordlige del af det centrale Italien, nord for Lazio regionen der er hjem til hovedstaden Rom. Toscana byder på alt hvad hjertet kan begære. Man finder både byer som Pisa, Firenze og Siena der alle byder på ægte storbyferie med sine mange attraktioner og flotte ferielejligheder. Modsat tilbyder den flotte natur på en væld af oplevelser for hele familien. Man finder vingårde der kan besøges, vandre- og cykelture at følge samt hyggelige sommerhuse og autentiske villaer at bo i. De kulinariske oplevelser er bestemt heller ikke til at tage fejl af her. Italien er så velkendt for sine gastronomiske kultur, og Toscana er bestemt ingen undtagelse! Læs mere om denne fantastiske del af det ligeså fantastiske Italien, og find den perfekte feriebolig til din ferie i Toscana!

Toscanas byer

Pisa

Det smukke Pisa ligger i den vestlige del af Toscana langs Arno floden. Floden har udmunding i det Liguriske hav og er Toscanas længste flod, der blandt andet også løber igennem Firenze. Pisa er en by af utrolig kulturel identitet, med en historie der strækker sig tusinder af år tilbage - selv de gamle skrivere i det tidlige romerske imperium referereret til Pisa som værende en antik by! Byen er selvfølgelig mest kendt for sit udødelige vartetegn, Det Skæve Tårn i Pisa. Tårnet blev opført i det sene 14. århundrede og har sin karakteristiske hældning fra den dårlige jord og ringe fundament, tårnet oprindeligt blev opført på. Det var ligeledes fra dette tårn, den kendte fysiker Galileo Galilei efter sigende slap to jernkugler af forskellig vægt, for at demonstrere tyngdeaccelerationen. Det skæve tårn er dog langt fra den eneste seværdigheder der er at se i Pisa. Byen rummer en lang række smukke kirker og katedraler fra flere forskellige perioder i verdenshistorien, samt andre mindesværdige byggerier. Blandt de mest kendte kirker er den overdådige Duomo di Pisa, eller Pisa domkirke, der ligger ved siden af tårnet i Pisa. Katedralen blev opført i det 11. århundrede og er konstrueret i samme, karakteristiske stil som tårnet selv. Begge monumenter ligger i det større område ved navn Piazza dei Miracoli, hvor man både finder tårnet og katedralen samt det smukke San Giovanni dåbskapel og Campo Santo kirkegården. Dette område alene byder på overdådige mængder historie og ting at se - vi anbefaler man tager sig tiden til at udforske alle fire monumenter.

Pisa har bestemt en masse andet at byde på, udover disse smukke byggerier. Besøg eksempelvis Museo Nazionale di San Matteo, der udstiller meget at kunsten, skulpturerne og kristne relikvier fra antikken og middelalderens tid hvor man kan opleve mere om byens historie. Hvis man ikke selv ønsker at stå for madlavningen i ens ferielejlighed, kan man besøge Osteria dei Cavalieri. Spisestedet serverer lokale, gode og mættende retter i autentiske omgivelser og til en fin pris. Pisa er uden tvivl en by der er værd at besøge under ens ophold i Toscana, hvad end man bor i en privat villa udenfor byen eller en charmerende, klassisk ferielejlighed i hjertet af Pisa.
Firenze

Cirka 80 kilometer øst for Pisa, ligger det fantastiske Firenze. Firenze er Toscanas største by og er utroligt interessant og ret så genkendelig, med sine røde tage og mange kulturskatte. Byen ligger fredeligt langs Arno floden og er et ligeså oplagt valg som Pisa med smukke ferielejligheder og andre ferieboliger at bo i på sin ferie i Firenze. Mængden af kulturelt ophav i Firenze er enormt og anerkendes som blandt Italiens vigtigtste på dette punkt. Blandt de mest mindesværdige i byen er Galleria degli Uffizi, hvis fokus på renæssancen har for alvor bragt byen på verdenskortet. Ønsker man at opleve mere kunst fra den tid, kan man besøge Palazzo Pitti, der byder på intet mindre end fem gallerier og en lang række museer. Det kulturelle ophav i Firenze er enormt og man kan intet andet end at gang på gang blive imponeret af historien og arkitekturen her.

I centrum af hele byen ligger det altoverskyggende Duomo di Firenze, eller Firenze domkirke. Domkirken blev opført i det 15. århundrede og står majestætisk over byen med sin kupel med røde tegl og karakteristiske, gotiske arkitektur. Det er muligt at komme op i toppen kupplen, hvorfra man kan nyde udsigten over land og by. Firenze er en stor by med et utal af interessante attraktioner at besøge. Vi anbefaler et besøg til Bargello, et gammelt fængsel fra det 13. århundrede, der i dag danner ramme om et museum tilegnet gotisk skulpturkunst. Glem ej heller et besøg til den velkendte bro over Arno floden, Ponte Vecchio. Historien går, at under et tilbagetræk fra de tyske tropper der havde besat byen under anden verdenskrig, blev alle broer i Firenze bombet for at undgå de allierede fulgte efter dem - undtaget Ponte Vecchio, per strenge ordrer fra aller øverste instans i det daværende Tyskland. Langs broen kan man finde et væld af spændende butikker der sælger smykker, souvenirs of kunstgenstande. Med sin kulturelle og kunstneristiske baggrund er Firenze i Toscana den perfekte by at besøge, hvor de mange ferielejligheder og sommerhuse giver rig mulighed for at opleve det hele på nærmeste hold.

Naturen i Toscana

Naturen i Toscana byder på bakkede terræn, små charmerende gårde, sommerhuse og andre ferieboliger samt vinmarker så langt øjet rækker. Det er muligt at besøge de mange vingårde i området og der arrangeres ture ud til adskillige af disse fra alle større byer i regionen. Her er det muligt at opleve hvordan de fantastiske toscanske vine bliver til på tætteste hold, samt mulighed for prøvesmagninger.

Bor man i et feriehus i de landlige omgivelser af Toscana, er der rig mulighed for både cykel- og vandreture gennem den flotte region. Det er muligt at leje cykler i større byer, hvorefter man kan udforske de små, charmerende landsbyer, vingårde og skovarealer på egen hånd. Hvad end man vælger til fods eller på cykel, bør man bestemt bevæge sig udenfor de mere turistme orienteret byer og opleve, hvad Toscana virkeligt har at byde på!

Transport til og rundt i Toscana

Den største lufthavn i Toscana, Pisa International Airport, ligger cirka syv kilometer syd for byen. Indenfor den typiske rejsesæson ligger byen i direkte flyforbindelse og turen tager cirka 2 timer og tyve minutter. Da Toscana er en stor regioner med flere interessante byer at besøge, anbefaler vi udover eventuel leje af cykler, leje af en bil under ens ophold. Fra sin feriebolig kan man så køre rundt til de omkringliggende egne og opleve alt hvad denne smukke region har at byde på. Man kommer bestemt ikke til at kede sig på en ferie i Toscana og med de kulturelle indtryk, samt naturlige skønhed er en sommerferie her en oplevelse for livet!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Steen Høj
Steen Høj
8 God
juli 2018
Hyggelig lejlighed med pool

Vært er venlig og hjælpsom . kan kun forstå og snakke italiensk , men bruger google oversætter, derved gøre sig forståelig. Stedet er et godt udgangspunkt for at køre ud og se seværdigheder, der er ren og pænt . Sengene er alt for bløde .

BIrgitte
BIrgitte
10 Fantastisk
juli 2017
Panoramic apartment in old town Siena

En skøn lejlighed med fantastisk udsigt over sienas gamle bydel. Rent og i orden og værten var venlig og fleksibel. Vi kunne alle fire få slappet rigtigt af ind imellem oplevelserne.

Anne-Dorte
Anne-Dorte
10 Fantastisk
maj 2017
Lejlighed med eksklusiv Garden

Det var en dejlig lejlighed, hvor alt var i orden. Gårdhaven er et dejligt åndehul. Værterne og deres veninde var meget hjælpsomme. Lejligheden er godt, centralt beliggende.

Michael
Michael
10 Fantastisk
oktober 2016
House on Chianti hills

Italiensk når det er bedst ! Charmerende gammelt og stort hus med fin udsigt over landskabet. God beliggenhed i forhold til Firenze, Sieana og mange spændende mindre byer og vingårde. Bil nødvendig. Gode indkøbsmuligheder i Castelfiorent...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder