Ferieboliger i Truust

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Truust

Ferielejligheder og Ferieboliger i Truust

Sommerhuse til lejeI smørhullet mellem smukke Silkeborg, seværdige Vibog og Smilets By, Aarhus, ligger perlen Truust. Byen er det perfekte sted for en både rolig men også en aktiv sommerferie i Danmark. Truust ligger i smukke og naturskønne omgivelser, som giver rig mulighed for behagelige gåture i den friske luft, eller en lang cykeltur med madpakker i rygsækken. Hvis du ønsker et mere spartansk alternativ til den gamle Truust Kro eller mere luksus end du kan finde på Truust Camping, så kan du med Wimdu, finde et passende sommerhus i Truust til en overkommelig pris. Vi har over 40 sommerhuse til leje, som kun venter på at du og din familie, skal holde jeres sommerferie i Danmark

Skøn natur i Søhøjlandet

Truust ligger lige udenfor en anden landsby, Ans. Her finder du en fantastisk natur og diverse indkøbsmuligheder. Sommerferie i Danmark behøver ikke at være kedeligt og for naturelskere især, er Truust stedet du allerhelst vil være.

Hvad skal du se?

Hvis du vælger at leje et sommerhus i Truust, vil naturoplevelser være kodeordet. Om du kan lide at gå eller cykle, så kan området byde på mange stier, der kan føre dig på små eventyr. Ans Søbred vil være et godt bud på en eftermiddagsaktivitet - enten på gåben eller på cykel. Her er der blandt andet en stor plads, hvor der i løbet af året bliver afholdt koncerter, Sankthans Bål og sommerfester. Her finder du også kunstværket Solsneglen, Ans Marina og en gangbro ud i Tange Sø. Her kan du sidde og nyde den smukke udsigt ud over søen, i fredfyldte omgivelser.

En anden mulighed er Trækstien, som er en fragtvej, der for mange år siden blev brugt til at sejle fladbundede pramme op ad Gudenåen fra Silkeborg til Randers og derefter til at trække dem tilbage langs åren. Begge veje, var prammene fyldte med varer, hvilket gjorde arbejdet hårdt og opslidende for pramdragerne. Du kan af Trækstieneller Pramdragerstien, som den også kaldes, gå den lange vej i pramdragernes fodspor og få en fantastisk naturoplevelse. Det skal dog siges, at stien fra Ans til Kongensbro først blev lavet for få år siden, så det nu er muligt at gå fra Tange Sø til Silkeborg. Hele strækningen vil nok være lidt af en mundfuld på en enkelt dag, men så er det så heldigt, at der fra gammel tid blev lagt en kro i Svostrup, Kongensbro og i Ans, som giver rig mulighed for afslapning og en bid mad.

Søhøjlandeter en af Danmarks stoltheder. Især er Silkeborg og Silkeborg Søerne værd at besøge. Her kan du for eksempel bevæge dig op ad Himmelbjerget eller sejle på søerne i Danmarks ældste dampskib, Hjejlen. I Silkeborg er der også rig mulighed for shopping i den hyggelige gågade eller hvis du er interesseret i havets hemmeligheder kan du besøge Aqua Silkeborg.

Når du alligevel er i området, så skal du bare besøge Viborg, en af Danmarks ældste og historisk set, vigtigste byer. Domkirkebyen er blandt andet kendt for sin gamle og velbevarede bydel, men ikke mindst for byens smukke domkirke - Viborg Domkirke, som blev bygget i 1065, i hvert fald den første udgave af den. Viborg er også en livlig handelsby og byens mange butikker kan friste enhver.

Hvordan kommer du rundt?

Hvis du lejer et sommerhus i Truust, vil det være godt at have adgang til en bil. Du kan komme langt på cykel, men skal du en lille tur til Silkeborg eller Randers og ikke vil have det til at vare hele dagen, så er en bil en rigtig god ide. Truust ligger lidt afsiddes, så vær klar på små veje og risiko for at møde et rådyr på vejen. Hvis du vil lidt tættere på byliv og større attraktioner, kan Wimdu også tilbyde ferieboliger i Aarhus og i Silkeborg.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder