Ferieboliger i Tyskland

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Tyskland

Ferielejligheder og Ferieboliger i Tyskland

Vores sydlige nabo, Tyskland, har længe været et foretrukken rejsemål for danskere i årtier. Med sin beliggenhed i centrum af Europa og med sine grænser op ad adskillige lande, differentierer Tyskland sig meget alt efter hvor man er. Tyskland har utroligt meget at tilbyde sine besøgende - fra de mange smukke sommerhuse og ferieboliger langs nordsøen eller den baltiske kyst i nord, til ferieboligerne i de bjerglige egne i syd. Tyskland har en rig kulturel baggrund der strækker sig tusinder af år tilbage, og de mange storbyer i landet bærer alle stadig præg af Tysklands spændende og gribende historie. Tyskland er ligedes en land med stærke traditioner, der specielt gør sig gældende i madkulturen. Med velkendte storbyer som Berlin i nord og München i syd tilbyder landet noget for enhver smag, der med en ferielejlighed kan opleves som en ægte indbygger!

Nordtyskland

Det nordlige Tyskland med sin grænse op ad Danmark, tiltrækker et stort antal danske turister hvert år - velbesøgte byer som hovedstaden Berlin og Hamborg ligger her. Langs de nordlige kyster ved Nordsøen og det baltiske hav kan man finde et bredt udvalg af dejlige sommerhuse for enhver smag i den flotte natur.


Berlin

Hele Tysklands hovedstad, Berlin, er et yndet feriemål hvorend man kommer fra. Byen er perfekt til en forlænget weekend i egen ferielejlighed, med kulturelle oplevelser der tilfredsstiller alle sanser. Velkendte monumenter såsom Brandenburger Tor, Berliner Dom og Berliner Fernsehturm kan opleves i byen. Berlin er en by af stor kulturel vigtighed, der giver sig til kende i de mange museer og gallerier der er at opleve i byen. Besøg eksempelvis et af de mange museer på Museumsinsel eller et af de mange andre gallerier for moderne kunst i byen. Man kan også tage en afslappende dag og nyde de mange grønne områder i Berlin, heriblandt det berømte Tiergarten. Hvis man rejser til Berlin skal den velkendte ret Currywurst absolut prøves, der kan købes overalt i byen. Mulighederne er mange i denne fantastiske by, der bestemt skal opleves fra en ferielejlighed i Berlin!


Hamborg

Hamborg er en interessant og smuk by med et bredt udvalg af ferielejligheder, nordøst for Berlin og ikke langt syd for den danske grænse. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, skønne kanaler og sin helt unikke kulturelle træk. Hamborg har mange interessante historiske seværdigheder at byde på, heriblandt den smukke Sankt Michael's Kirke, der tårner sig over byen i alt sin pragt. I byen afholder der ligeledes den verdensberømte byfest Hamburger Dom, der afholdes hele tre gange i løbet af året - hver byfest varende hele 30 dage hver især! Hamborg overses tit til fordel for andre, mere populære rejsemål i Tyskland, der bestemt er en skam, da Hamborg har en masse at byde på.

Sydtyskland

Det sydlige Tyskland tilbyder ud over de velkendte storbyer München og Frankfurt naturoplevelser i absolut særklasse. Flotte nåleskove, mægtige bjerge og ædle slotte pryder landskabet, der gør regionen perfekt til den aktive ferie med lange vandre- og cykelture i de flotte landskaber. Et af det sydlige Tysklands mest ikoniske retter, Pretzels, stammer oprindeligt fra området der i dag nydes i hele Tyskland og store dele af resten af verden.


München

Den flotte bayerske by München er hele sydtysklands kraftcenter. Byen ligger i delstaten Bayern der adskiller sig kulturelt fra nordtyskland. Mange kender nok Bayern for sit brede udvalg af øl, der bestemt også gør sig gældende i München. Byen er hvert år vært til den verdensberømte Oktoberfest, der tiltrækker gæster fra hele verden for at opleve den autentiske oplevelse ved festen. München er ligeledes rig på de kulturelle oplevelser - besøg eksempelvis den overdådigt smukke Frauenkirche, der med sine to spir tårner sig op over byens centrale torv Marienplatz. Man kan også opleve de smukke gamle slot Schloss Nymphenberg, der ligger i udkanten af byen og byder på arkitektur i verdensklasse og skønne, luksuriøse haver. München er i sandhed en interessant og unik by, der bør besøges af enhver der ønsker at opleve et andet Tyskland, end mange nok kender.


Frankfurt am Main

Frankfurt am Main (ej at forveksle med den mindre østtyske by Frankfurt Oder) fungerer som Tysklands finansielle centrum. Byen er af meget international karakter, og intet mindre end 25 procent af byens befolkning er ikke fra selve Tyskland! Mange sammenligner nok Frankfurt med banker og konferencecentre, men byen har meget mere at byde på end blot dette. Byen har flere smukke kirker man kan opleve, samt den fantastiske Frankfurt Katedral. Frankfurt har ydermere en væld af museer og kulturelle oplevelser i form af museer - Staedel Museum anses som byens mest værdsatte museum, der fremviser kunst i verdensklasse fra det 16. århundrede og op til i dag.


Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Torben
Torben
10 Fantastisk
oktober 2018
Frankfurter Tor

En super oplevelse. Hurtige svar fra udlejer. Nemt at få udleveret nøgler. Lejligheden fremstod som på billederne, stor og rummelig, rent og velholdt lige til at nyde ferien i. 1 min. gang til U-Bahn så det var nemt at komme rundt. Helt ...

Jan Kjærulff
Jan Kjærulff
10 Fantastisk
august 2018
Komfortabelt pension værelse i Berlin

Rummet var tilpas stort med alt man skal bruge, herunder mulighed for at lave mad. Der var rent og pænt. Man deler toilet og bruser med de andre 2 lejligheder men vi oplevede det dog ikke som et problem, da der er 2 toiletter ialt og de ...

Dorte
Dorte
10 Fantastisk
august 2018
2-Zimmerwohnung am Prenzlauerberg

Vi rejste tre generationer (kvinder) sammen: 16, 42 og 72, og lejligheden, der var lys og indbydende, var passende for os. Beliggenhed på 3. sal med elevator, også til den lukkede parkeringskælder, hvor der var en reserveret plads til bi...

Doris og Jens
Doris og Jens
8 God
juli 2018
Hyggelig Lakeside Lejlighed i Lübeck

Hej Vi har tilbragt nogle skønne dage i Lübeck i Karsten`s dejlige lejlighed med en fantastisk udsigt. Da det var så utrolig varmt, kunne vi godt have brugt en ventilator, og så ville det være godt med en micro-ovn og ostehøvl. Ellers va...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder