Ferieboliger i Ulfborg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ulfborg

Sommerhuse og Feriehuse i Ulfborg

I det vestlige Midtjylland ligger byen Ulfborg. Med since cirka 2.000 indbyggere er byen en af de større i området, og byder på skøn natur og afslappende atmosfære ikke langt fra Vesterhavet. Ulfborg har tre sommerhus områder, der alle ligger omkring Husby Klitplantage, et flot naturområde på cirka 1.100 hektar med tilhørende indhegnet hundeskov, hvor man kan lufte hunde uden snor. Wimdu tilbyder nu feriehuse i de fantastisk naturskønne omgivelser omkring Husby Klitplantage, samt et hav af aktiviteter omkring Ulfborg!

Ting at se og opleve omkring Ulfborg

Et af Ulfborgs bedste kendetegn er det årlige Ulfborg Marked. Markedet har været afholdt siden år 1840 og tiltrækker hvert år et stort publikum til pladsen med kræmmere, forlystelser, mad og drikke, dyreudstillinger og en ægte hyggelig stemning - markedet afholdes omkring midt august hvert år. Nordvest for Ulfborg ligger det lille landstykke mellem Nissum Fjord og Vesterhavet vi i dag kender som Thorsminde. Vesterhavet har i mange år været kulisse for strandinger og skibsforlis, og på Thorsminde er museet Strandingsmuseet St. George blevet opført. Museet fortæller historien om en af de mest katastrofale ulykker til havs i Dansk historie, hvor de to britiske skibe HMS Defence og HMS St. George forliste ud for Thorsminde julenat år 1811. Over 1.400 sømænd omkom i ulykken, og på Strandingsmuseet kan man se og høre om de gamle levn der sidenhen er hevet op fra vragene, der stadig delvist ligger på havets bund. På museet kan man ligeså høre om verdens største søslag - Jyllandsslaget. I løbet af Anden Verdenskrig i år 1916 fandt et søslag sted mellem England og Tyskland ud for Nordjyllands vestkyst, der skulle vise sig at blive blandt historiens største og blodigste - hele 25 skibe sank og mere end 8.000 omkom. På museet kan man opleve en samling af effekter der siden slaget er blevet hevet op fra havbunden, og giver et spændende kig ind i historien bag kampene til havs under Første Verdenskrig.I Familiepark West cirka 16 kilometer syd for Ulfborg, er der sjov og leg for store og små. Her kan hele familien nyde en bred vifte af aktiviteter såsom inden- og udendørs badeland, minigolf, Put and Take fiskesø samt en mini Zoo med dyr i børnevenlige størrelser. Lidt længere syd nær Ringkøbing finder man Laubjergs Planteskole & Rosenhave. Haven indeholder mere end 5.000 roser fordelt på et væld af sorter, og er opført som en utroligt smuk sansehave. Haven har ligeså en dam med åkander og fisk samt skulpturer fra forskellige danske kunstnere. Hvis man ønsker at opleve den smukke vestjyske natur til hesteryg kan man besøge Vedersø Ridecenter, der arrangerer ture langs Vesterhavet og i de mange smukke og fredet plantager omkring de to sommerhus områder.

Transport til og fra Ulfborg

De mange ferieboliger omkring Ulfborg ligger alle omkring Husby Klutplantage, i det velkendte smukke omgivelser der karakteriserer Vestjylland. feriehusene nord for plantagen, Fjand Gårde, ligger tæt ved både Thorsminde og Vesterhavet, og Vester Husby ligger nær Vedersø Ridecenter. Selve Ulfborg ligger cirka 25 kilometer sydvest for Holstebro og cirka 22 kilometer nord for Ringkøbing.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder