Ferieboliger i USA

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i USA

Ferielejligheder og Ferieboliger i USA

USA, mulighedernes land, er et passende navn, for et land der i den grad ser muligheder frem for forhindringer. I USA er mulighederne uendelige, ikke mindst når det kommer til at rejse i USA. Man kunne snildt bruge et år på at rejse rundt i USA, og stadig ikke være tæt på at have oplevet alt hvad landet har at byde på. Udover utallige byer som er værd at besøge, er der mange naturområder og national parker som bør opleves. Når man planlægger sin ferie til USA kan det, forståeligt nok, være svært at vide hvor man skal tage hen og ikke mindst hvor man skal starte. Hvad enten man ønsker at leje en autocamper i USA og tage på roadtrip, eller man vælgere en lidt kortere sommerferie i USA, så kræver det en del research at finde frem til de rette oplevelser og attraktioner i USA. Uanset hvor du vælger at tage hen og hvad du vælger at opleve, så står Wimdu klar med ferielejligheder og ferieboliger, så du og din familie kan koble af i hjemlige oplevelser efter i er blevet fyldt op af indtryk og oplevelser i mulighedernes land.

Det vidste du ikke om USA

 1. USA har verdens femte største spansktalende befolkning.
 2. National parkerne i USA dækker over mere end 84 mio. hektar.
 3. Verdens højeste rutschebane findes i Six Flags Great Adventure i New Jersey.

Boston

Hvis du er på rundrejse i USA, er Boston en by du SKAL lægge vejen forbi. Det er den største by i Massachusetts og er hjemsted for utallige universiteter, som for eksempel det verdenskendte og prestigefylde Harvard University og en hel del museer. Her kan nævnes Museum of Fine Arts, Institute of Contemporary Art og New England Aquarium m. fl. Der er meget at tage sig til i Boston og hvis du alligevel har valgt at besøge Harvard University, så snyd ikke dig selv for at opleve stemningen på Harvard Square, som er fuld af liv og gademusikanter og er et samlingssted for mange studerende. Ellers er der mulighed for at gå til koncert og høre Boston Symphony Orchestra folde sig ud, du kan besøge Sam Adams Brewery, som er et bryggeri med opskrifter dateret tilbage til midten af 1800-tallet. Ellers er der Faneuil Hall eller Quincy Market, som er to af de ældste markeder i Boston. Der er også Freedom Trail, hvor du bliver taget på en guidet tur forbi nogle af de vigtigste historiske steder i Boston. Yderligere er der Boston Common eller the Common som den ofte bliver kaldt i daglig tale. Dette er USA's ældste bypark og er dateret helt tilbage til 1634 – hvilket er gammelt efter amerikansk målestok.

I Boston lever og ånder de for sport og det er ikke uden grund. Boston har i mange år haft de bedste hold indenfor førende sportsgrene. Fenway Park er det ældste baseball stadion, der stadig er i brug og legendariske The Red Sox spiller her. Det er det eneste hold, der har vundet 3 mesterskaber siden årtusindskiftet. Det samme gælder for et af landets bedste basketballhold Boston Celtics og ishockeyholdet Boston Bruins, der begge spiller i TD Garden. Sidst men ikke mindst er der footballholdet New England Patriots som spiller på Gillette Stadium lidt uden for Boston. For de sportsinteresserede, er der derfor rig mulighed for at opleve en af disse ærkeamerikanske sportsgrene, som er en af de helt store attraktioner i USA.

Da byen er meget trafikeret, er Boston ikke ideel for biler, så hvis du lejer en autocamper i USA eller bare har lejet en bil, bør du stille den uden for byen og benytte den udemærekede offentlige trafik.

Chicago

Chicago, også kaldet the Second City, eller the Windy City, er især berømt for dens amerikaniserede udgave af pizzaen - Deep-pan pizzaen, som blev opfundet her. Chicago byder dog på meget mere end bare pizza. Der er godt med museer og parker, hvor de mest bemærkelsesværdige er Museum of Science and Industry og Hyde Park - begge attraktioner er et besøg værd. Hvis du er til shopping, er The Maginificent Mile og State Street to meget populære shopping gader. Her vil du uden tvivl kunne få din lyst styret.

Chicago ligger lige op af The Great Lakes og har derfor nogle dejlige strande, som kan benyttes både når vejret er godt og man har lyst til at bade, men også når man bare har lyst til en dejlig gåtur langs vandet. Chicago Architecture Foundation tilbyder 90 forskellige tours i Chicago og vil være et fint sted at starte, når man vil udforske byen. Der er flere etniske bydele i Chicago - alt fra svensk, tysk og polsk, til kinesisk, vietnamesisk og thai, hvilket giver byen et internationalt og interessant islæt og stor diversitet.

Los Angeles

Los Angeles, eller L.A., er bestemt et besøg værd. Der er så meget at se og opleve i the city of angels. Her kan du gå i fodsporene på ikke kun USA's, men hele verdens store skuespillere og musikere. Du kan besøge Hollywood eller slendre op og ned af Hollywood Boulevard i Beverly Hills og fornemme hvordan det var at være Vivian Ward i Pretty Woman og gå forbi de butikker hun troede hun aldrig ville få penge til at shoppe i. Ellers kan du lægge din vej forbi Hollywood Walk of Fame, hvor du kan se mere end 2000 stjerne skåret ned i fortovet med navnene på de største personligheder indenfor underholdningsbranchen. L.A. er glimmer og glamour og er amerikansk når det er bedst.

New York

Man kan ikke tage til USA uden at tage til New York. Byen der aldrig sover eller The Big Apple, er indbegrebet af USA og den amerikanske smelte digel. Her lever verdens nationaliteter side om side i fred og fordragelighed midt i det hektiske storbyliv. Hvis der er en by i USA der har det hele, må det være New York. Man kan bruge flere uger, på at gå på opdagelse i New Yorks subkulturer og attraktioner. Alle har hørt om Frihedsgudinden eller set et billede af den og den er i høj grad hele USAs symbol. Statuen var oprindeligt en gave fra Frankrig og har gennem tiden symboliseret frihed for de mange emmigranter, der er ankommet med båd til Ellis Island og har haft udsigt til Frihedsgudinden, som stod som et symbol på adgang til det forjættede land. Ellers er New York kendt for bygninger som Empire State Building, der i 1931 slog Eiffeltårnet i at være verdens højeste bygning. Med sine 103 etager, var Empire State Building et mesterværk i særklasse og et revolutionerende bygningsværk.

Hvis man er i New York, bør man ikke snyde sig selv for en tur på Times Square - en af de travleste pladser i Verden. Her kommer turister for at opleve de enorme billboards og neonskilte, der giver et lyshav uden lige. Her er ofte så mange turister, at New Yorkerne ofte holder sig væk herfra. Som en sidegade til Times Square ligger den legendariske Broadway. Gaden er fyldt op til randen af storslåede teatre, hvor nogle af verdens største skuespillere har indtaget de storslåede scener og spillet nogle af de største roller i musicalhistorien. Gør dig selv den tjeneste at køb en billet til et broadwaystykke. Du vil ikke fortryde det og med verdens bedste musicalskuespillere, kan oplevelsen ikke blive større.

Philadelphia

Philadelphia, den næststørste by på Østkysten, har masser at byde på. Der ligger mange museer fordelt i byens forskellige distrikter. For lige at nævne et par stykker kan du besøge, Philadelphia Museum of Art, Academy of Natural Sciences og Franklin Institute Science Museum m. fl.. Philadelphia er byen hvor uafhængighedserklæringen blev underskrevet. Denne historiske begivenhed og andet omkring uafhængighedskrigen kan du lære mere om i Independence National Historic Park. Her kan du se Liberty Bell, Independence Hall og Constitution Hall. Man kan også tage i Philadelphia Zoo, besøge Edgar Allan Poe National Historic Site eller tage i en af de mange parker. Er man interesseret i sport, kan man tilbringe en dag på Citizens Bank Park det nyopførte (2004) 350 mio. dollar baseball stadion og se the Phillies spille, eller en dag på Lincoln Financial Field for at se Eagles spille football. Du kan også tage ind i Wells Fargo Center og se 76ers spiller basketball eller se Flyers spille ishockey.

San Francisco

San Francisco er endnu en by i USA, som man bare skal lægge vejen forbi. San Francisko er kendt for sine stejle bakker og afslappede atmosfære. Mange filmscener er blevet taget på byens stejleste bakke, Filbert Street, som har en stigning på 31,5 %. Byen er en af USA's ældste byer. Den blev grundlagt i 1776, da den spanske kolonimagt byggede et fort ved The Golden Gate. Byens udvikling tog dog fart i 1845, som en konsekvens af guldfeberen og San Francisco blev hurtigt den største by på Vestkysten. Idag er byen kendt for Golden Gate Bridge og Alcatraz fængslet, som mens det var et fungerende fængsel, var USA's sikreste og husede nogle af landets værste forbrydere. San Francisco er klart en af USA's smukkeste og mest afslappede byer, hvilket i sig selv gør byen et besøg værd.

Seattle

Seattle er den største by i Pacific Northwest. Det første der dukker op, når man nævner Seattle må være Space Needle. Space Needle blev bygget i anledning af Verdensudstillingen i 1962. Udover at være et observationsdæk, hvor man kan få en fantastisk udsigt over byen, ligger der også en roterende restaurant, meget i stil med Fjersynstårnet i Berlin. Space Needles oberservationsdæk befinder sig i 160 meters højde og restauranten ligger i 150 meters højde. Seattle har et dejligt havneområde, hvor man kan gå en hyggelig tur og nyde udsigten over fjorden. Derudover skal man i Seattle nå at se; Pike Market Place, Olympic Sculpture Park, Pioneer Square Park, Fisherman's Terminal ogSeattle Aquarium.

Washington

Washington D.C., landets hovedstad og en dejlig by, med meget at se. Washington er fyldt med monumenter og museer. Men noget af det første man tænker på når man siger Washington er ikke overraskende Det Hvide Hus. Dette giver god mening, eftersom Washington er et politisk magtcenter. Udover Det Hvide Hus, er byen også hjemsted for Senatet og Repræsentanternes Hus. Når det kommer til monumenter, er der nok at vælge imellem; Washington monumentet, The Jefferson Memorial, The Lincoln Mermorial og diverse krigs-mindestavler. Derudover kan du finde; The Supreme Court, The National Zoo og Arlington National Cemetery. The Smithsonian Institution er en samling af museer i byen og de fleste større museer tilhører alle sammen The Smithsonian. Mange af disse ligger klods op ad hinanden, hvilket gør det nemt at gå fra det ene til det andet.

Den amerikanske natur

Udover disse fantastiske og på hver sin måde, charmerende storbyer, er naturen en af de store attraktioner i USA. Her er det værd at nævne steder som Grand Canyon, Mount Rushmore, Niagra Falls og flere nationalparker; hvor specielt Yellowstone, Yosemite og Great Smoky Mountains bør ses og opleves.

Hvordan kommer du rundt?

Der er enorme afstande i USA, hvilket gør landet ideelt for en roadtrip og for dem der er lidt mere mageligt anlagt, kan indenrigsflyvninger være vejen frem. Ved fly kan man spare en masse tid, til gengæld går man glip af USA's meget smukke og variererende natur. Hvis du dog vælger enten en almindelig bil eller en autocamper i USA, bør du undersøge billeje i USA inden du tager afsted.

Hvis du vælger en almindelig personbil og ønsker at tage på rundrejse i USA, kan Wimdu tilbyde ferielejligheder eller ferieboliger, der gør din rejse mere bekvem og som kan sørge for at du bliver ordentligt udhvilet inden turen går videre igennem den smukke amerikanske natur. Med Wimdu, vil din ferie til USA blive uforglemmelig og hvorfor overnatte på nogle af de kedelige hoteller i USA, når du kan leje en bolig i hjemlige og hyggelige omgivelser.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Carsten
Carsten
10 Fantastisk
september 2017
Next Stop, NYC - Skyline Views

Var i NY i begyndelsen af september 2017, hvor vi - min kone og mine to døtre på 20 og 22 år - havde lejet Marias lejlighed i Weehawken. Mange anbefaler, at man bor på Manhattan, men det er smag og behag. Vi nød vort ophold i Weehawken. ...

Jette
Jette
10 Fantastisk
juli 2017
Bergen Bedste Short Stay! 1

Rigtig god vært, rigtig god lejlighed - samt god placering.

Jette
Jette
10 Fantastisk
juli 2017
Betagende smuk og rummelig 2BR Apt-blot 12 min til Manhattan

Meget venlig vært samt god beliggenhed - tak for nu.

Kitti
Kitti
8 God
november 2016
Gorgeous condo, E. Village

Stor, velindrettet 2 vær lejlighed på 1.sal med alt nødvendigt udstyr til et ophold i NY. Nem transport med linje 14 eller 9 rundt om hjørnet til nærmeste subway på 14th.st. Linje L kombineret med linje A kører direkte til lufthavnen vi...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder