Ferieboliger i Usedom

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Usedom

Ferielejligheder og Ferieboliger i Usedom

Usedom er en ø i Østersøen der er delt mellem Polen og Tyskland. Den større vestlige del af øen er Tysk mens den mindre østlige del er Polsk. Usedom er en kendt feriedestination for både folk fra Tyskland og Polen. De mange turister bliver draget dertil af de dejlige strande og det faktum at Usedom rent faktisk slår Bornholm som den ø i Østersøen med flest solskinstimer. 1906 af slagsen er der i gennemsnit i Usedom og det er flest af alle steder i Tyskland og Østersøen. Booker du en ferielejlighed fra Wimdu på Usedom skal du derfor huske dit badetøj. På din ferie på Usedom er der også mulighed for at tage på en såkaldt Insel Safari. I alt sin enkelthed går det ud på at køre rundt på øen i en firehjulstrukket bil. Det er en lokal udbyder og han kender øen særdeles godt. Turene bliver planlagt efter dine behov og du vil blive vist øen fra dens smukkeste sider.

Lej en lejlighed med garanti for sol

Når du vælger at tage til Usedom, vælger du også en ferie hvor chancerne for sol, er større end noget andet sted i Danmark og resten af Tyskland. Usedom er også et godt sted for en familieferie. Booker du en ferielejlighed, kan du stå hjemme i køkkenet og forberede aftensmaden, mens ungerne leger på stranden. En lejlighed tilbyder dig en fantastisk frihed, som du ikke finder på et hotel. Ud over den øgede frihed, sparer du også en del penge, både direkte og indirekte. Direkte fordi det simpelthen er billigere. Vores priser lægger generelt 30% under prisen på et hotelværelse af tilsvarende kvalitet. Indirekte fordi du med en lejlighed har mulighed for at lave din egen morgen, middags og aftensmad. Der er næppe noget hyggeligere end at sidde hele familien samlet omkring bordet tre gange dagligt, uden nogen form for stress og jag.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder