Ferieboliger i Varna

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Varna

Ferielejligheder og Ferieboliger i Varna

Den sorte havkyst i Bulgarien har mange flotte byer men en af de specielle er Varna, den tredje største by efter Sofia (klik her og find ferielejlighed i Sofia og Plovdiv. Din storbyferie i Varna vil være en fantastisk oplevelse. Varna er allerede et vellidt turistmål for mange og har også mange historiske og kulturelle opdagelser at gå på – tjek også Shanghai og Bukarest, hvis du er til den slags.Varna startede i sin tid med at være en by med træhuse og stene, dette er langtfra hvad storbyen er blevet til idag. Nu hersker havnene, arkitektoniske bygninger, farverige sightseeings, parker, og imponerende kirker. Ikke mindst er Varna også mærket afden dejlige brise og duft fra det nærliggende hav. Lad ikke vejret bestemme hvornår du tager på storbyferie, for i Varna er det lige godt at tage på ferie året rundt. Varna byder på en alsidig, spændende og agendafyldt ferie. Er du til afslapning og solbadning tager du blot ned til en af de nærliggende strande. Vil du se bider af historien og kulturen kan du se de mange bygninger, paladset, kirker og museer. Mineferie, storbyferie, eller weekendferie. Det hele er muligt i Varna.

Ferielejlighed i Varna

En ferielejlighed med duften fra den sorte havkyst, eller med udkig til en af de store pladser hvor byen aldrig sover. Du kan finde mange forskellige lejligheder at bo i på din ferie og Wimdu kan hjælpe dig med det. Se også ferielejligheder i Verona,Laguna Beach ogCambridge.Tag et kig på det store udvalg og find den lejlighed der passer til budgettet og dig.

Wimdu hjælper dig på din Storbyferie

Hvis du sætter kursen mod Varna for at få en unik ferie, skal du bare glæde dig. Folkefærdet er venligt og skal nok byde dig velkommen. Din vært står klar ved din nye lejlighed og kan måske give dig nogle tips til hvor du skal begive dig hen og hvilke sightseeings der er værd at se. Din ferie i Varna bliver nok en af dem hvor du kommer hjem med en bunke unikke oplevelser og nye venner du kan dele det med.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder