Ferieboliger i Venedig

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Venedig

Lejligheder og Ferielejligheder i Venedig

Lejlighed i VenedigDen unikke og romantiske Italienske by Venedig er i den grad noget for sig. Byen er oprindeligt bygget på træstolper på den sumpede venetianske lagune, og at bevæge sig rundt i byen er en særdeles fascinerende oplevelse. Det er en geografisk imponerende by, der har sine rødder i det 5. århundrede. Byen er konstrueret i et øhav af 118 øer, og var tænkt som et forsvarsværk for invasioner udefra. Venedig har 117 kanaler og imponerende 400 broer - 3 af disse har eksisteret siden byens oprindelige grundlæggelse. Der er masser af seværdigheder i Venedig og byen er en meget populær feriedestination, der årligt besøges af 18 millioner turister. Desværre vil Venedig ikke eksistere evigt; byen skrider langsomt i vandet og huse i byen er dyre at vedligeholde. Byen er dog blandt de mest romantiske feriedestinationer, og en rejse til Venedig, er en oplevelse for livet! Wimdu kan tilbyde ferielejligheder i centrum af Venedig, der gør det nemmere at være turist i Venedig og som gør det muligt at komme helt tæt på denne unikke by.

Turen går til Venedig

Venedig er perfekt til både en romantisk miniferie med dit hjertes udkårne eller en kør selv ferie med hele ferien. Venedig ligger ikke længere væk end at det er muligt at tage en hurtig flyvetur til Venedig Lufthavn eller at tage turen hele vejen ned igennem Europa. Venedigs seværdigheder er mange og man skal ikke gå langt for at fornemme byens storhed og fald. At byen er bygget på pinde, så at sige, er imponerende i sig selv og Markuspladsen i Venedig, er især et vidne om byens storhed. Hvis du vil rejse til Italien, må du for alt i verden ikke gå glip af Venedig og dens smukke kanaler.

Ting du ikke vidste om Venedig

  1. Venedig løber snart tør for indbyggere! Mange mennesker forlader byen og nogle mener området i år 2030 ville være en spøgelsesby!
  2. 50.000 turister besøger dagligt Venedig.
  3. Det kræver særlig tilladelse at sejle en gondol. Intensiv træning og eksamener er påkrævet før tilladelsen kan gives, og kun 3 - 4 udstedes årligt.
  4. Venedig fik sin første kvindelige gondoliere i 2010

Kultur og strand i én og samme pakke

Venedig har mange skønne attraktioner at byde på. Vi foreslår du starter med Markuspladsen, Venedigs smukkeste og mest imponerende plaza. Her kan man nyde den fantastiske arkitektur og udsigten ud over Adriaterhavet, alt imens man nyder en kop kaffe på en af de mange charmerende caféer langs pladsen. Mod en mindre betaling kan man bevæge sig op i Campanile, Markuspladsens klokketårn. Herfra kan du nyde den betagende udsigt over hele byen og sanse byens unikke særpræg. Markuskirken der ligeså er at finde på pladsen er også et besøg værd. Kirken indeholder hele tre museer og der er også mulighed for at bevæge sig op på taget og nyde udsigten herfra.

Udover Markuspladsen er der selvfølgelig meget andet at se i byen. Ikke langt derfra finder man Dogepaladset, der er endnu en af Venedigs top attraktioner. Dette smukke gotiske palads stammer fra det 14. århundrede, og holder på store samlinger af forskellige kunstværker. Herfra foreslår vi en gåtur gennem byens tusindvis af små, smalle gader, hvor der er muligt at få et glimt af det virkelige liv i Venedig. Her finder man arbejdende håndværkere, spændende butikker, hyggelige barer og romantiske restauranter.

Vi anbefaler også en gåtur rundt på den fredfulde ø Burano, der rummer imponerende arkitektur og huse malet i alverdens farver, og øen er en god pause fra de ellers trange gader. En anden seværdighed, der er værd at besøge er Peggy Guggenheim Museet, der er at finde langs Canal Grande. Museet har en smuk skulpturhave og en imponerende kunstsamling der blandt andet indeholder værker af Picasso.

Mange mennesker, der rejser til Venedig ser kun én side af byen, men Venedig er meget mere end turist attraktioner. Vi anbefaler at gå en tur i byen så tidligt som 6 om morgenen og se byen vågne. På dette tidspunkt, har man gaderne for sig selv og kommer til at opleve en fredfyldt side af byen. Vi foreslår også at man bevæger sig væk fra byens centrum og bevæger sig mod vest til Dorsoduro. Her finder man adskillige interessante kirker, heriblandt Sankt Sebastian, Sacristy og Angelo Raffaele. Disse smukke historiske bygninger er et besøg værd. Her vil du se udsøgt kunst og eksempler på den smukke Veneo-byzantinske arkitektur. Øst for Markuspladsen finder man det såkaldte Venetianske Arsenal, som også er et besøg værd. Komplekset blev opført i det 12. århundrede, som et netværk af skibsværfter, og er i dag et roligt område at bevæge sig rundt i.

Selvom der er masser af seværdigheder i Venedig, er der rig mulighed for at tage en dagtur væk fra selve Venedig, hvor man ligeledes kan se og opleve en masse. Ikke mindst, er det muligt at kombinere en kulturel storbyferie med en solrig badeferie. Hele vejen langs kysten, langs Adriaterhavet, kan man finde en vifte af feriebyer og resorter, hvor man kan nyde fantastiske sandstrande og god italiensk feriestemning. Besøg eksempelvis Ca’ Savio eller Jesolo, der begge ligger indenfor umiddelbart køreafstand fra Venedig. I løbet af sommeren er her ligeså masse interessante oplevelser at få. På strandene ved Jesolo kan man om sommeren opleve Jesolo Sandskulpturfestival, hvor nogle af verdens dygtigste skulptører fremviser deres kundskaber. Man kan ligeså besøge Parco Aqualandia, der anses som værende blandt de bedste af sin slags i hele landet.

Fortsætter man længere op ad kysten kan man besøge det særdeles populære Bibione eller Lignano Sabbiadoro, der begge tiltrækker tusinder af turister hvert år, der kommer hertil for at nyde det fantastiske klima langs havet og de familievenlige badeforhold. Begge områder tilbyder en lang række af ferielejligheder og andre ferieboliger, der alle tilbyder hyggelige rammer for en rejse til Italien. Specielt ved disse to ferieresorter finder man et væld af oplevelser for enhver smag. De kilometerlange sandstrande byder på sportsaktiviteter, såsom beach volley, yoga og fitness og havet er populært for vandsport, såsom vindsurfing og vandski.

I Bibione ligger det store spa- og wellnesscenter Bibione Thermae, hvor man kan blive plejet med en vifte af behandlinger. I Lignano Sabbiadoro kan man besøge op til flere mindre forlystelsesparker, hvor man kan finde sjov og leg for både store og små. I begge områder kan man selvfølgelig finde masser af restauranter og gode spisesteder, der uden tvivl, vil gøre din ferie mindeværdig. Så snart natten falder på, byder begge byer op til fest, hvor de mange natklubber, i både byerne og ved stranden, serverer gode drinks i hyggelige omgivelser.

Hele vejen langs Adriaterhavskysten og i Venedig, kan man finde et væld af ferielejligheder, private villaer, sommerhuse og andre ferieboliger, der vil sikrer din rejse til Italien. I stedet for at vælge et kedeligt men dyrt hotel i Venedig, så kan du få en billig ferie ved at leje en ferielejlighed gennem Wimdu.

Hvordan kommer du rundt?

Venice Marco Polo Airport ligger på det Italienske fastland cirka 7 kilometer fra Venedig ved byen Mestre. Lufthavnen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, og turen tager cirka to timer. Fra lufthavnen kan man komme til Venedig enten via land eller vand. AirportLink er en bådservice, der forbinder lufthavnen med Venedig, og private vandtaxaer er ligeså til rådighed. En billigere måde at komme ind til byen er via bus. Busserne kører fra lufthavnen hver 15. minut og tager cirka 22 minutter, og et tog kører også mellem lufthavnen og byen. Venedig er tilpas lille til at bevæge sig rundt til fods, og en gåtur fra den ene ende af byen til den anden tager under en time og dermed perfekt til en forlænget weekend. Da det ikke er lovligt at køre i Venedig, er det en sand fornøjelse at gå rundt. Ønsker man at komme hurtigt rundt er vandbusser (Vaporetti) dog den bedste mulighed, og billetter kan købes i byens kiosker. For turister er det muligt at få turistbilletter, eller Venice Card, der giver dig fri adgang vandbusserne. Ønsker man at køre hertil for at nyde de dejlige strande, kan det være en fordel at have en bil, da det kræver man kører omkring Venedig-lagunen.

Venedig er en by helt i en klasse for sig. Her kan man opleve historiens vingesus i de fantastiske rammer af den yderst charmerende atmosfære, der hviler over byen. Hvad end man kommer hertil på en klassisk storbyferie, eller måske en romantisk weekend i Venedig, så kan vi garantere, at denne by ikke vil skuffe.

Udover at tilbyde overnatning og ferielejligheder i Venedig, kan vi også tilbyde ferielejligheder i Rom.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Birte
Birte
10 Fantastisk
juni 2018
OLD Venedigs centrum, Smiling Værelse med fælles bad, tæt på Biennale-Giardini

Dejligt roligt sted, har været der 1 gang før og det bliver ikke den sidste. Fælles bad intet problem.

Nabil
Nabil
10 Fantastisk
juli 2017
CA' 3 ARCHI - Family Apartment

Super delux lejlighed med parkering foran huset, venlige vært og hjælpsom, rene og ærlige mennesker. Har været der en uge med familie og vi var ekstrem glade med klima anlæg og alt hvad du behøver og har i dit hjem. Vaskemaskine er et m...

rosie
rosie
8 God
juni 2016
Rustic Apartment in Dorsoduro Area

lejligheden ren og pæn med en god beliggenhed. Der lå et bykort i lejligheden og vi fik en kort briefing om div. spisesteder og indkøbsmuligheder. Milo svarede hurtigt på mails med div. forespørgsler om transport m.v. En dejlig ferie ...

Birte
Birte
10 Fantastisk
april 2016
Student billige værelse i det centrale Venedig

I Adrianos lejlighed får man en oplevelse af det ægte Venedig. Dejlig roligt område med lys og grønne træer, lidt væk fra det værste turisthelvede, men tæt nok på og i gåafstand til centrum. Jeg var på forhånd lidt bekymret over at skul...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder