Ferieboliger i Verona

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Verona

Lejligheder og Ferielejligheder i Verona

Den meget besøgte provinsby i Nord Italien, Verona er et mekka for oplevelser. Hvis du gerne vil opleve Italien, så burde du sætte kursen mod Verona. Arkitekturen og kulturen er rig i Verona, bybilledet er præget af energisk menneskemylder, fyldte pladser, syngende italienere, pastapizza køkkener og gamle farverige bygninger. Ikke mindst er det også hjembyen for Romeo og Juliet. Ligesom i Rom kan du I Verona se den store Arena hvor du kan opleve opera, teater stykker og opvisninger. Den blev selvfølgelig også brugt til gladiator kampe i de gamle dage. Væggene står med historie og du kan gå på opdagelse inden i Arenaen og blive taget tilbage til det første årtusinde. Gå ikke glip af shopping på nogle af de fornemmeste gader hvor du kan se italiensk design i verdensklasse. Tårne, springvand, arkitektonise bygninger og gallerier. Det fortsætter med ting du kan opleve på din storbyferie og du vil ikke fortryde at have sat kursen mod Verona. Hvis du efter denne tur får mod på mere, så find en ferielejlighed i Porto,Marseille ellerVarna. Wimdu giver dig et godt overblik over lokale udlejeres lejligheder og private værelser.

Ferielejlighed i italiensk provinsby

Bo hos en italiener, eller få en italiensk ferielejlighed helt for dig selv. Føl dig hjemme på ferien og rejs som en lokal i Verona eller find en ferielejlighed i Torino eller Rom.Hos Wimdu kan du gøre lige netop dette og finde italienske lejligheder til rimelige priser. Du vil opleve fordelene ved at bo ved en beboer, som kender til byen og de mange gode steder, der er værd at se på ens storbyferie. Få en snak med din vært, se billeder af lejligheden og find ud af hvilke priser der passer dig bedst.

Storbyferie på italiensk manér

Wimdu er kun et klik væk så tag et smut forbi hjemmesiden og se om der er en lejlighed, der passer til dig og dine behov for en god storbyferie i Verona.Tag kameraet under armen og begiv dig ud på italiensk eventyr præget af historiske skæve bygninger, lange gåture i hyggelige snoede stræder og shopping på første klasse. Du vil sent glemme din ferie i Verona.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Vicki og Torben
Vicki og Torben
10 Fantastisk
august 2015
Fantastic Pool i dalen

et fantastisk dejligt sted.. Mercedes og hendes mand er perfekte værter som passede os super.. Dejligt sted med masser af spændende oplevelser i nærheden både byliv i Verona og Mantova og super natur oplevelser om det er vandfald eller n...

Catrine
Catrine
10 Fantastisk
juli 2015
FAMILY APARTMENT ARENA

Vi (min kæreste, min bonussøn og jeg) havde et skønt ophold i denne dejlige lejlighed, som ligger lige op ad Veronas gamle bymidte og uhyre tæt på den romerske arena, hvor vi så en fantastisk udgave af operaen Aida. Lejligheden og servic...

Anders Ferløv
Anders Ferløv
8 God
august 2014
RESTEN AF REJSENDE (The Doctor)

Dejlig lejlighed med alle fornødenheder inklusive vaskemaskine. Roligt kvarter ekstremt tæt på bymidten, hvor der er liv og god atmosfære. Værten var fantastisk sød og vi kan kun anbefale dette sted.

Lotte
Lotte
10 Fantastisk
april 2014
Smuk og Central i Verona

"La toretta" er et fantastisk hyggeligt hus i mange etager. Det var sjovt at skulle bevæge sig så meget på de mange trapper og det var bestemt en rigtigt god oplevelse at få lov at låne Angelas hus. Fra den store terrasse på toppen af h...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder