Ferieboliger i Vina del Mar

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Vina del Mar

Ferielejligheder og Ferieboliger i Vina del Mar

Vina del Mar er et strand resort i det centrale Chile ikke langt fra landets hovedstad Santiago. Stedet er kendt for hver Februar at afholde en stor musikfestival hvor mange unge Chilenere besøger byen. Festivalen hedder Festival de la Cancion og har været afholdet lige siden 1960. Som sagt er festivalen vældig populær så hvis du planlægger at besøge Vina del Mar under festivalen skal du nok allerede nu begynde at kikke efter en ferielejlighed hos Wimdu. Selvom byen ligger ud til havet er det ikke mange der vover sig ud i det dejlige vand da det er lumskt. I stedet er der masser af tilbud til turister på landjorden. Tag f.eks. et smut forbi La Quinta Vergara som er en smuk have med træer fra Kina og Canada. Det er også her at byens festival bliver afholdt. Byens maritime museum er også et besøg værd. Museet finder du nord for byens strand. Fonck Museet udstiller gamle objekter fra de lokale landsbyer og fremhæver den Chilenske kulturs storhedstid. Enjoy del Mar er beliggende i byens centrum. Det er et resort hvor du kan fordrive tiden med at spille black jack eller hvad du lyster i kasinoet, eller bruge de dejlige spa faciliteter. Om aftenen kan du også trække i dit stive puds og danse natten lang i den fine natklub.

Lej en ferielejlighed under festivalen

Mange forbinder festivaler med lunkne øl, varme telte, ulækre toiletter og lugt af sved. Er du også træt af det og kunne du godt tænke dig ikke at kaste din personlige hygiejne ud af vinduet, bare fordi du godt kan lide festivaller, er en ferielejlighed fra Wimdu lige det du søger. Her har du mulighed for at få dig et dagligt bad, samt en ordentlig nattesøvn så du kan få det meste ud af dagen. Desuden har du alle bekvemmeligheder som en lejlighed giver dig i form af køleskab, fryser osv således at du kan lave din egen morgenmad, samt en frokost at tage med i tasken. På den måde sparer du utroligt mange penge. Det er penge som kan bruges på din næste ferie, som du jo kan starte ved at lægge din vej forbi wimdu.dk og finde den perfekte lejlighed til den perfekte destination.

Nyd en Sydamerikansk storbyferie

Livet i Sydamerika er meget anderledes end vi kender det hjemmefra. Det virker til at de lokale tager ting som de kommer, på godt og ondt. Derfor skal man endelig ikke stresse på sin storbyferie i byen. Følg de lokales tempo og lev dig ind i deres rytme. Du vil formegentlig opleve at et liv uden alt for meget stress og jag, kan være en dejlig tilværelse. Det er forhåbentlig noget som du vil tage med tilbage efter en veloverstået storbyferie i Vina del Mar.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder