Ferieboliger i Wien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Wien

Lejligheder og Ferielejligheder i Wien

Rejser til Wien ØstrigWien er uden tvivl en af Europa's smukkeste byer. Der er utroligt mange smukke ting at se i byen, og det vil gå op for dig, at du næppe har tid til det hele, hvis du blot har en forlænget weekend i byen. Byen har en fascinerende historie, der er fantastisk at gå på opdagelse i. Wien er fotryllende, eventyragtig og på det mere praktiske plan; ren og sikker. Uanset hvornår du rejser til Wien og hvilket tidspunkt på døgnet, du befinder dig i byens gader, behøver du ikke føle dig usikker. Cafe kulturen er kendetegnende for Wien, og efter din ferie vil du du sikkert have taget et par kilo på. Cafeernes lokkende kager, der ligger på stort set ethvert gadehjørne, vil få din mund til at løbe i vand. Men hvor skal du overnatte på din ferie? På et af de kedelige hoteller i Wien? Eller en ferielejlighed i Wien, der emmer af autencitet og hvor du kan slappe af i hjemlige omgivelser, når du har brug for at koble af efter en lang dag med masser af indtryk? Wimdu kan tilbyde ferielejligheder, der kan bringe dig tæt på de store seværdigheder i Wien. Hvis du blot skal rejse til Wien, som en del af en større rejseplan og højest bruge et par overnatninger, er Wimdu også stedet.

Ting du ikke vidste om Wien

  1. Europa's højeste vandfald, Krimi Vandfaldet, ligger tæt på Wien.
  2. Europa's næststørste kirkegård ligger i Wien, med ca 2,5 millioner grave - næsten dobbelt så mange som der er indbyggere i Wien!
  3. Wien's mest berømte palads, Schönbrunn Paladset, har 1440 rum.

  Hvad skal du bare se?

  Der er et utal af seværdigheder i Wien. Men der er nogle ting man bare skal se og opleve. Selvom du rejser til Østrig for at se den smukke natur eller opleve stemningen fra Sound of Music, så snyd ikke dig selv for den østrigske hovedstad. Her er fyldt med kultur og arkitektur, der ikke er set magen i mange andre storbyer rundt omkring i verden. En tur til Østrigs hovedstad vil dog ikke være fuldendt uden at se et udsnit af byens paladser. Hofburg, er en af de største og et glimrende eksempel på hvad Habsburg æraens arkitektur byder på. Det østrigske imperium regerede fra paladset, der i dag er hjemsted for landets præsident. I paladset er der tre museer der giver et indblik i Habsburg familiens liv gennem tiderne. Familiens sommer residens var Schönbrunn Paladset. Paladset, der ligger lidt vest for byen, er optaget på UNESCO's verdenskulturarv liste og er ikke overraskende ekstravagant. De skulpturerede haver er bestemt et besøg værd også. Der er tre forskellige guidede ture at vælge imellem - alle er meget informative. Meget af paladsets interiør er designet i rokoko stil med masser af gulddekorationer. Efter at du har set disse to paladser, kan man fristes til at tro man har set byens to smukkeste af slagsen. Men der er faktisk et palads, der slår dem alle - Belvedere Paladset. Dette palads består af to paladser, adskillige haver og mange forskellige bygninger. Arkitekturen er betagende og kompleksets størrelse vil overraske dig.

  En af de andre helt store seværdigheder i Wien, er Wiens National Opera, oprindeligt kaldet Wiener Hofoper. Operaen viser idag både opera og balletforestillinger og blev bygget i midten af 1800-tallet. Under 2. Verdenskrig, i 1945, blev operaen dog bombet og måtte derefter genopbygges. Først i 1955 blev operaen genåbnet, til tonerne af Beethovens Fidelio. Ikke mange operahuse i verden er mere imponerende end dette. Så hvis du har muligheden burde du tage ind og se en forestilling i dette verdensklasses teater. Akustikken i huset regnes af mange for at være den bedste i verden.

  Floden Donau løber gennem hjertet af byen, og vi anbefaler en gåtur langs denne smukke flod. Floden menes at have været inspirationskilde for mange af de klassiske musikstykker, der kommer fra byen. Langs floden er der anlagt gå- og cykelstier krydret med cafeer og parker. Det er også muligt at tage en dukkert i floden, der både er ren og sikker.

  Prater Park er et perfekt sted at undslippe byens travle gader. Parken byder på små søer og masser af grønne områder. Parken er specielt god for børn, der typisk elsker en tur i pariserhjulet.

  Som t Wien turist, er der nok at give sig i kast med. Ud over “bare” at tage en storbyferie i Wien, kan man kombinere det med at holde nytår i Wienog se fyrværkeriet male sine farver på nattehimlen og opleve hvordan farverne reflekteres på de smukke historiske bygninger.

  Hvad og hvor skal du spise?

  Når det kommer til cafeer og restauranter i Wien, er der også et væld af muligheder. Det kan være svært at beslutte hvilken man skal vælge. Vi kan anbefale Café Drechsler, der er en traditionel café, der har formået at genskabe stemningen fra de gamle kaffehuse i byen. Denne slags cafeer var traditionelt et sted hvor indbyggerne mødtes for at nyde et klassisk østrigsk måltid. Her er der tale om forskellige bjergoste, wiener schnitzel med kartoffelsalat eller Stiegl-øl. Hvis man så bagefter trænger til lidt sødt, så har man ikke været i Wien eller i Østrig uden at have smagt en luftig Apfelstrudel eller fyldte Mozartkugler.

  Naschmarkt er bestemt også et besøg værd, specielt om lørdagen hvor det 1,5 kilometer lange marked kommer til live med madboder og mindre restauranter. Så for de madglade er Wien uden tvivl et mekka.

  Hvordan kommer du rundt?

  Flughafen Wien (Wien lufthavn) ligger 18 kilometer sydøst for byen. Den bedste måde at komme til byens centrum er med lufthavnstoget (CAT). Togene afgår hvert 30. minut og tager ca. 16 minutter. Bratislave Lufthavn ligger 60 kilometer og der er flere bus og togforbindelser med dertil. Wien har et veludviklet offentligt transportsystem der er både hurtigt og pålideligt. Der er fem metrolinjer, 28 sporvogne, og 90 buslinjer. Wien kortet er et kort designet til turister. For mindre end 20 euro kan du få gratis offentlig transport og betydelige rabatter hos byens turistattraktioner. Kortet kan købes de fleste butikker og ved metrostationer. Den offentlige transport i Wien lukker ved midnat.

  Wien er en skøn by for hele familien, den gode oplevelser og en charmerende atmosfære. De skønne paladser der er at se her, fortryller enhver der besøger byen på en storbyferie, der selvfølgelig hjælpes godt op vej af de rige café liv, der kan få enhver til at ønske de kunne blive.

  Det næsten ligeså interessante Bratislava er også en dejlig destination, som separat ferie eller som dagtur fra Wien. Bratislava ligger under en times kørsel øst for Wien og har, ligesom Wien, masser af interessante seværdigheder og attraktioner at tilbyde. Hovedstaden ligger både tæt ved grænsen til Østrig og Ungarn, hvilket har givet byen et interessant tværkulturelt udtryk og er påvirket af alle tre lande. Bratislava er en stor by med cirka en halv million indbyggere, der tilbyder masser af oplevelser til de mange besøgende fra hele verden. Har man blot en enkel dag til at se Bratislava, er et af byens absolutte højdepunkter det smukke Bratislava Slot. Slottet ligger på et højdedrag i centrum af byen, hvor der har ligget forsvarsværker i tusinder af år. Slottet vi ser i dag blev opført omkring det 10. århundrede og tilhørte det Ungarske Kongerige, der på dette tidspunkt herskede over området. I dag fungerer Bratislava Slot som museum, hvor man kan komme indenfor og lære meget mere om byens og egnens historie - slottet er absolut et besøg værd! En anden seværdig attraktion i Bratislava, er Trinitatis Kirken. Kirken ligger centralt i byen ikke langt fra Bratislava Slot og blev opført i sin nuværende stand i det 18. århundrede. Selvom kirken ikke ser ud af meget udefra, er den fantastisk smukt udsmykket indvendigt.

  Ønsker du en billig ferie og ønsker du muligheden for at besøge to storslåede byer på en gang, er Wien et godt bud. Når turen går til Wien, kan Wimdu tilbyde ferielejligheder til alle behov. Ønsker du at bevæge dig væk fra Wien Centrum i et par dage, kan Wimdu også tilbyde ferieboliger i Bratislava

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Per
Per
10 Fantastisk
januar 2018
Great APARTMENT for 4 Pax (HG 47-23)

Fin beliggenhed ift. Metro. Nogen støj fra Metro og anden trafik. Ingen ubehagelige overraskelser.

Viggo Henning
Viggo Henning
10 Fantastisk
januar 2017
Quiet, Cosy and Charming

En god lejhed der lever op til beskrivelsen Quiet, Cosy and Charming. Lejligheden er dejlig rummelig med undtagelse af badeværelset, samt i god stand og ren. Lejligheden ligger centralt i forhold til indkøb, spisesteder og i gå afstand t...

Poul
Poul
10 Fantastisk
august 2016
22 m² Room with Pool + Terrace near UN

Vi har boet hos Jens i 17 dage, og har været yderst tilfreds. Jens er et dejligt, sympatisk menneske og meget hjælpsom. Værelset er stort med en god dobbeltseng, stort tv, et lille bord og et par stole. Stort badeværelse og toilet som...

lone
lone
10 Fantastisk
juni 2016
Kupka

Først en stor tak til famlien Kupka for deres venlighed og søde måde at være på. De får virkelig gæsterne til at føle sig hjemme og velkommen til Wien. Lejligheden ligger skønt og centralt. Lejligheden er hyggelig og meget personlig. Den...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder