Ferieboliger i Wiesbaden

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Wiesbaden

Lejligheder og Ferielejligheder i Wiesbaden

Wiesbaden er den Tyske delstats Hesses hovedstad. Siger man Wiesbaden, bliver man også nød til at sige spa. Helt tilbage fra romertiden har folk flokket til byen for at nyde de mange spabade. Wiesbaden ligger tæt på Frankfurt lufthavn og det tager derfor ikke lang tid at komme hertil. Så hvis du virkelig vil forkæle dig selv, skulle du leje en ferielejlighed og nyde en forlænget weekend i Wiesbaden. Ud over at nyde de lækre spabade kan du også gå en tur i byens gågade. I Tyskland kalder man det fussgängerzone og i Wiesbadens version er der rigtig mange butikker, cafeer og andre hyggelige hjørner. Når du alligevel er ude at gå, burde du ligge vejen forbi den gamle by (altstadt) også. Byen er også kendt for et bemærkelses værdigt stykke ingenør kunst. Nerobergbahn er to togvogne, der trækker hinanden op ad en bakke på skift ved hjælp af vand. Det lyder mærkeligt og det er det også, men ikke desto mindre er det et besøg værd. På toppen af kransekagen indenfor Wiesbadens spabade sidder Wiesbaden Kurhaus. Det er en utrolig bygning, som omkring år 1900 blev bygget til den daværende kejser af Tyskland, Wilhelm.

Forkæl dig selv med egen lejlighed

Når du tager til Wiesbaden er det som regel for at slappe af og besøge byens mange kurbade og spaer. Kombinerer du det med din egen ferielejlighed, begynder tænderne at løbe i vand hos selv den mest kræsne spagæst. Med din egen ferielejlighed har du mulighed for, i modsætning til hotelgæster, at lave din egen mad, hvis det er det du ønsker. Du kan også smække benene op og nyde en dejlig kop hjemmebrygget kaffe fra lejlighedens fuldt udstyrede køkken. Det er alt sammen noget, du kan gøre i vores ferielejligheder, dog uden at skulle rengøre hele lejligheden, når du tager hjem igen. Dermed får du det bedste af to verdener. Et hjem med plads til at leve i og ingen rengøring efter besøg.

En ferielejlighed kan være en mellemvare og nøglen til en anderledes storbyferie

Når du booker din ferielejlighed, har du også muligheden for at vælge en såkaldt bed and breakfast. Her har du muligheden, for at nyde friheden en lejlighed giver dig, alt i mens du bliver nusset bag øret af din vært. Dermed er det ikke et hotel, men heller ikke en lejlighed – det er noget midt inde i mellem. Dermed får du en billig storbyferie med samtidig med at din vært forkæler dig, som om du boede på et hotel

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder