Ferieboliger i Xiamen

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Lejligheder og Ferielejligheder i Xiamen

Xiamen er en kystby i Fujian provinsen i Kina. Byen har gennem århundreder været en vigtig havneby, noget som byens Kinesike navn også antyder, Xiamen betyder nemlig på kinesisk ”døren til huset”. Selvom Xiamen ikke er hverken Hong Kong eller Shanghai, er det bestemt en meget vibrerende og moderne by. Besøger man Xiamen i egen ferielejlighed, skal man bestemt besøge øen Gulangyu. Øen er utrolig smuk og desuden er den fri for biler, hvilket skaber en dejlig rolig stemning. Gadehjørnerne på Gulangyu er fuldt med kunstnere og der er et stort udvalg af forskellige spisesteder. Xiamen er også et yndet storbyferiemål, fordi man her kan kombinere byens med havets mange glæder. F.eks. er havet omkring byen et perfekt sted for kitesurfere. Med sine stabile vinde og lange sandstrande strømmer der hvert år et stort antal kitesurfere til byen i forbindelse med store internationale konkurrencer. Bylivet i Xiamen er også en oplevelse. Byen har stadig ikke nået samme høje prisniveau som Shanghai og Beijing og man kan give den gas hele natten, uden at skulle betale spidsen af en jetjager. Efter en lang dag i storbyen er det rart at kunne trække sig tilbage til sin egen ferielejlighed og flade ud.

Tilbring din storbyferie i egen lejlighed

En Kinesisk storby som Xiamen har så utroligt meget at byde på, af ting man måske aldrig har set før. Deror er det også sikkert at sige, at alle indtrykkene vil tappe dig for kræfter. Med en ferielejlighed i Xiamen har du en oase midt i alt virvaret, hvor du kan nyde en stille stund med din familie. Selvom du har din egen lejlighed, vil det ikke være som derhjemme. Lejligheden du bor i, er nemlig eget af en Kineser og du får dermed et autentisk indblik i den kinesiske kultur. Du har også muligheden for at komme helt tæt på Kineserne, hvis du vælger at dele en lejlighed med en. Måske vil din vært være så gæstfri at lave et traditionelt Kinesisk måltid til dig – så bliver det ikke mere autentisk.

Book din storbyferie allerede i dag

I hjemmets trygge rammer kan du logge på Wimdu’s hjemmeside og bladre gennem vores udvalg af ferielejligheder, lige når det passer dig. Du kan præcisere din søgning ved hjælp af vores søgefunktioner. Leder du efter en lejlighed til fire personer, kan du netop få vist lejligheder der passer til det krav. Har du et fastsat budget, kan du vælge at få vist lejligheder op til et vist beløb. Du kan selvfølgelig også bare lade dig inspirere og klikke dig igennem vores udvalg af kinesiske lejligheder og lade dig friste af vores store udvalg.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder