Ferieboliger i Zagreb

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Zagreb

Lejligheder og Ferielejligheder i Zagreb

Zagreb er Kroatiens hovedstad og har en smuk gammel by, der hvert år tiltrækker mere end en halv million turister. Lej en ferielejlighed i i Zagrebs ”Upper Town” eller ”Lower Town” og oplev en storbyferie i kulturens centrum. Booker du en lejlighed i byens centrum, er du tæt på alle Zagrebs attraktioner og de bedste restauranter og cafeer. Besøger du Zagreb om sommeren, skal du tage ud og se Strossmayer setaliste. Direkte oversat betyder det Strossmayer gågade og hver dag i sommermånederne kan man her lade sig underholde af kunstnere og musikere, mens man nyder udsigten over ”Lower Town”. Om sommeren kan Zagreb blive rigtig varm, derfor kan det være dejligt forfriskende at dase hen i en park og nyde den friskere luft, i sammenligning med de travle gader. Byens største park er Maksimir Park and Zagreb Zoo, som er et perfekt sted at nyde sin fokost, se på dyr eller bare slappe af efter en lang dag. Bliver varmen ulidelig, er der mulighed for at tage en dukkert i Jarun som er Zagrebs største sø. Ved søbredden er der mange barer og cafeer, og mange kroatere går rent faktsik i byen ved Jaruns bred. Zagreb har også en bred palet af museer, hvor det arkæoligiske og Mimara museet er specielt nævneværdige.

Bo som en lokal i en ferielejlighed

Skal din næste storbyferie være noget specielt? Er du også træt af generiske og ideforladte hotelværelser? Så skulle du tage og prøve en ferielejlighed fra Wimdu. Booker du en lejlighed hos os, vælger du også en anderledes ferieform. Du kommer til at bo hos en lokal, eller i hvert fald i en lokal lejlighed. Dermed er det slut med de kedelige hotelværelser, og goddag til en autentisk ferielejlighed indrettet efter de lokales smag. Du kan vælge at have din egen lejlighed, eller bo under samme tag som de lokale. Begge dele har sin charme og valget er helt op til dig.

Begynd din storbyferie i din sofa

Det er altid dejligt at have noget at glæde sig til. Vælger du at booke hos Wimdu, starter det sjove, allerede inden du har booket din ferie. At klikke sig gennem vores store udvalg af ferielejligheder, er en oplevelse i sig selv. Mens man leder efter den perfekte lejlighed, der dækker ens behov, kan man ikke undgå at lade sig inspirere. Ofte står valget mellem et alt for stort udvalg af spændende lejligheder, så man kan let lade sig friste til at besøge byen mere end én gang, eller måske skulle du dele din storbyferie op og bo i flere forskellige leljigheder, flere forskellig steder i byen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder