Ferieboliger i Zaton

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Zaton

Ferielejligheder og Ferieboliger i Zaton

Det populære og velbesøgte ferie resort Zaton ligger i Dalmatien i Kroatien langs Adriaterhavet. Mange danskere kommer hertil i sommerhalvåret, der nyder godt af områdets rolige omgivelser, flotte natur og de familievenlige omstændigheder. Området omkring Zaton nyder godt at sit flotte klima, gode badeforhold, masser af aktiviteter og en bred vifte af sommerhuse of ferielejligheder, der kan lejes året rundt.


Ting at se og opleve i Zaton

Zaton har alt hvad der skal til at skabe den perfekte feriestemning. Man kan finde et væld aktiviteter for store og små, kulturelle oplevelser, smukke naturlige omgivelser og blot en kort køretur til den ligeså velbesøgte feriedestination Dubrovnik. Zaton er velkendt som en perfekt ferie destination for familier, idet de lavvandet strande gør den ideelle hvis man har små børn. De mange sommerhuse i området ligger alle indenfor gåafstand af strandene, hvor man også finder en bred vifte af caféer og barer, hvor man kan nyde kolde drikke i løbet af de varme sommerdage. Hvad angår restauranter har Zaton en bred vifte af spisesteder. I ferieområdet finder man alt fra pizzariaer til a la carte restauranter i god kvalitet. Med sin tætte beliggenhed til de åbne hav har Dalmatien traditionen tro et stor udvalg af fiskeretter, der bestemt bør prøves på sin ferie i Kroatien, hvorend man vælger at rejse hen langs Adriaterhavet. Hvis man selv ønsker at lave mad i sit feriehus, kan man ligeså finde et supermarked, samt boder med frisk frugt og grønt.

For de mere aktive, finder man et væld af aktiviteter langs de smukke strande ved Zaton. Både dykning, vandski og beach volley er populære blandt områdets besøgende. Som den feriedestination Zaton repræsenterer, der er ligeså mange andre events i byen i højsæsonen såsom koncerter og strandfester. Mange af feriehusene i byen ligger desuden langs stranden indenfor gåafstand, der gør strandturene lette som en leg.


Dubrovnik

En kort køretur sydøst for Zaton, ligger den ligeså utroligt populære destination Dubrovnik. Byen er utroligt velbesøgt året rundt og har på samme vis som i Zaton et bredt udvalg af ferielejligheder og sommerhuse at tilbyde. Dubrovik er en utroligt smuk, antik og historisk by med masser af attraktioner og seværdigheder, der ville fortrylle enhver der besøger byen. Det umiddelbare højdepunkt ved byen er den fantastiske og verdenskendte ringmur, der omkranser byen. Muren blev første gang opført i det 7. århundrede i form af en palisademur i træ, men senere ombygget til et forsvarsværk i sten fra det 12. til det 17. århundrede. Selve konstruktionen af denne mur og de tanker der har ligget bag, er længe anset som værende blandt de bedst udtænkte i verdenshistorien, da byen, på trods af adskillige militære konflikter, aldrig blev indtaget i løbet af middelalderen! Gå en tur på de flotte mure og mærk historiens vingesus som man betragter udsigten fra det imponerende byggeri. Dubrovnik har ligeså et stort antal antikke kirker og klostre, der bestemt også bør opleves. Besøg eksempelvis Katedralen i Dubrovnik, der er blev genbygget ovenpå adskillige tidligere katedraler, samt restaureret af flere omgange. Senest blev der foretaget reparationer til bygningen som følge af belejringen af Dubrovnik i 1991 til 1992. Hvis man ønsker at lære mere om den ædle historie om Dubrovnik, kan man ligge et besøg forbi det kulturhistorie museum i byen. Her kan man opleve et væld af gamle levn fra byen historie, fra mønter, medaljer og gamle våben til kunst fra renæssancens tid. På byens central gade, Stradun, kan man finde en overflod af gode restauranter, butikker og gadesælgere. Det er ligeledes på denne gade man kan se det store og imponerende Onofrios fontæne, der blev opført i det 15. århundrede, som tilførsel af frisk drikkevand til byens indbyggere. Springvandet har en helt speciel, kugleformet struktur der bestemt bør opleves på ens besøg i byen. Gaden og det omkringliggende område er et hyggeligt sted at opholde sig. Find en fortovscafé her og nyd atmosfæren af denne ædle by.

Dubrovnik er i særdeleshed en hyggelig og charmerende ferieby og med din egen ferielejlighed her, kan man opleve en spændende by med sin helt egen sjæl.


Transport til og fra Zaton

Den umiddelbar lette måde at komme til Zaton er med fly. Dubrovniks lufthavn, Dubrovnik Airport, ligger ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan tilgås fra eksempelvis Kroatiens hovedstad Zagreb, samt andre Europæiske storbyer. Når man ankommer i Dubrovnik, anbefaler vi leje af en bil, både så man kan komme til Zaton lettest muligt, men også til dagsture udenfor ferie resortet. Hvad end man vælger et feriehus i det naturskønne Zaton eller en ferielejlighed i det indre Dubrovnik, kan vi garantere en ferie i ægte sommeridyl med masser af aktiviteter og kulturelle inputs for hele familien!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder