Ferieboliger i Zürich

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Zürich

Lejligheder og Ferielejligheder i Zürich

Zürich er med sine mere end 370.000 indbyggere den største by i Schweiz. Byen ligger centralt i den mest bebyggede del af landet og fungerer som et knudepunkt for transport og Zürich er lige så kendt som et finansielt centrum i verden. Zürich har eksisteret siden det romerske imperium og endda før og har en utroligt smuk gammel bydel. Byen ligger ved Zürich Søen og har længe været kendt for sin høje placering på forskellige 'livskvalitet' indekser. Der er meget at se og opleve i byen, heriblandt smukke parkområder, verdenskendte museer og teatre. Med et ophold i egen lejlighed eller ferielejlighed fra Wimdu kan man komme helt tæt på byens indbyggere og virkeligt mærke, hvordan det er at bo i en af verdens bedste byer!

Ting du nok ikke vidste om Zürich

Europas største ur befinder sig i Zürich på Sankt Peters kirken.Vandspejlet på Zürich Søen ligger hele 405 meter over havoverfladen!Albert Einstein gik på Zürich Universitet og arbejdede senere som professor her!Tina Turner bor i Zürich!

Ting at se i Zürich

Zürich har mange interessante og gode attraktioner at tilbyde sine besøgende, og mange ligger centralt langs søbredden der gør det let at se meget på kort tid. Start med at besøge Grossmünster Kirken på Zwingliplatz. Denne kirke som er opført i romansk stil står som et symbol på det reformeret Schweiz i det 16. og 17. århundrede, og kan ses fra hele byen. Kirkens interiør er overraskende ordinært, men arkitektonisk er selve kirken fantastisk. Hvis man ønsker kan man tage den ret så trange vej op af de små trapper til et af de to kirketårnes toppe, hvor man ville blive belønnet med en fantastisk udsigt over byen.Efter et besøg til Grossmünster kirken foreslår vi en tur rundt i altstadt (den gamle bydel). Dette er et godt sted til en lang gåtur og man finder mange interessante små butikker og restauranter langs de brolagte gader - find en siddeplads på en af de mange caféer og bare nyd stemningen. En 'guidet tour' er lige så mulig, da bydelen har skiltning til at forsikre man ikke går glip af nogen af de smukke bygninger i området.Zürich har adskillige spændende museer, der alle bestemt er et besøg værd. Landesmuseum (Nationalmuseet i Schweiz) ligger i et charmerende gammelt slot og udstiller en bred vifte af interessante levn fra landets historie. Museet er stort og grundigt i dets fremvisning af historien, der gør det til en spændende oplevelse for enhver. Zürich Kunsthaus er et af de største kunstmuseer i hele Schweiz og udstiller værker af schweiziske kunstnere, heriblandt skulptør Alberto Giacometti og romantik maleren Henry Fuseli.Zürich byder også på mange dejlige områder, hvor man slappe af væk fra storbyens larm. Vi foreslår et besøg til Lindenhofplatz, et stille område med en skøn udsigt over byen. Gaderne her er bilfri gågader og har en lille park med gynger til de små. Zürich har lige så smukke botaniske haver, der er drevet af Zürich Universitet. Zürich Zoo er en populær turist destination i landet og har mere end 2000 dyr, samt unikke træer og planteliv. Et af højdepunkterne ved zooen er den fantastiske Madagascar regnskov, der bestemt bør besøges! Enhver besøgende i Zürich bør tage til søbredden og gå langs byens lange promenade. Der er hele 3 kilometer promenade langs vandet, hvor man lige så finder smukke grønne arealer der er populære tilholdssteder for de lokale i sommermånederne.Zürich har, proportionel med indbyggertal, det største antal klubber i hele Europa, og har et fantastisk natteliv. Man finder en bred vifte af klubber i Zürich-West, et tidligere industrielt distrikt der nu er populært blandt unge mennesker. Rote Fabrik er et kulturelt center der byder på et væld af kulturelle events, forestillinger og koncerter. Teater Am Neumarkt og Schauspielhaus er begge værter for storslået forestillinger - specielt Schauspielhaus er et af de mest populære og vigtige teater i både Tyskland, Østrig og Schweiz tilsammen!

Transport til og fra Zürich

Zürich Airport er den største lufthavn i Schweiz og ligger cirka 12 kilometer nord for byens centrum. Byen ligger i direkte flyforbindelse med Københavns Lufthavn og tager cirka 1 time og tre kvarter. Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen og ind til byen er via tog, der har en rejsetid på 12 minutter. Togene kører lige så hver 12. minut - dog mindre hyppigt i løbet af de tidlige morgentimer og aftentimerne. Det er i sandhed en fryd at komme rundt i byen, der er kendt for sin effektive, velholdte og sikre offentlige transport. Der er mange måder at komme rundt i byen, heriblandt sporvogne, busser, toge og selv både. Den offentlige transport i Zürich er fuldt integreret med hinanden, så tidsplaner og billetter passer sammen i hele byen. Zürich er, så samme vis som København, inddelt i zoner - jo flere zoner man krydser jo dyrere er billetten. Størstedelen af seværdighederne i Zürich, såsom den gamle bydel og området langs søen er lette at navigere til fods, der lige så er en god måde at nyde atmosfæren på, hvor mange af byens ferielejligheder lige så ligger. Cykling er populært i Zürich, og hvis man giver sit pas i midlertidigt bytte, kan de lejes billigt.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder